Ses sorunu

muhammet acar

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba 1 hafta önce bilgisayara format artırmıştım ve oyunlarda 2-3 saniye sesler gidiyor ve geliyor geldiğinde ise Discord'daki bağlı olduğum odadan çıkıp girmeden arkadaşlarımın sesi gelmiyor çözümünü bilen yardım edebilir mi?

Sadece sorunu buna bağlamamak lazım tabii. Formattan önce böyle bir sorun yokmuş attıktan sonra böyle bir sorunla karşılaşmışsınız. Büyük ihtimal ses driverını yüklemediğinizi düşünüp yazdım.

Başka neden olabilir çünkü formatı internet kafeye attırdım ses driverlarından olacağını sanmıyorum

Sadece sorunu buna bağlamamak lazım tabii. Formattan önce böyle bir sorun yokmuş attıktan sonra böyle bir sorunla karşılaşmışsınız. Büyük ihtimal ses driverını yüklemediğinizi düşünüp yazdım

Sadece sorunu buna bağlamamak lazım tabii. Formattan önce böyle bir sorun yokmuş attıktan sonra böyle bir sorunla karşılaşmışsınız. Büyük ihtimal ses driverını yüklemediğinizi düşünüp yazdım.
Anakartım b450m-k prime 5x rica etsem bana driverin linkini atabilirmisin ben baktım da yinede yanlış bişey yapmak istemem

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı