Ses sürücüsü büyük ihtimalle Realtek HD Audio driver. Peki nasıl güncelleme yapabilirim? Arçelik'in 2010 PC'sinden kalan hoparlör kullanıyorum. Aşağıya resim bırakıyorum.
Evet bu fakat OS: Windows XP 32 Bit, Windows XP 64 Bit, Windows Vista 32 Bit, Windows Vista 64 Bit, Windows 7 32 Bit, Windows 7 64 Bit diyor sorun olur mu?
Benim ses sürücüm Asus anakart ile birlikte gelen Realtek sürücüsü olduğu için Windows ile güncelleniyor. Sizin sürücünüz eğer otomatik güncellenmiyorsa ses ayarlarından sürücünüzü bulup güncelleştir yaparak ya da sürücü modelinizi internette araştırarak yapabilirsiniz.
Benim ses sürücüm Asus anakart ile birlikte gelen Realtek sürücüsü olduğu için Windows ile güncelleniyor. Sizin sürücünüz eğer otomatik güncellenmiyorsa ses ayarlarından sürücünüzü bulup güncelleştir yaparak ya da sürücü modelinizi internette araştırarak yapabilirsiniz.
Realtek ses yongasına sahip sistemler için gerekli olan Windows sürücüsü. Eski bir yonganız varsa bu sürücüsü kurunuz: https://www.technopat.net/sosyal/indir/realtek-high-definition-audio-hda.546/ Kurulum esnasında y= Yes n= No ile seçim...
www.technopat.net
Araştırdığımda bu çıktı. Bir sorun olursa sorumluluk kabul etmiyorum.