Ses sürücüsü nasıl silinir?

gadir427

Centipat
Yer
Konya
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
B450M A PRO MAX
Ryzen 5 3600
RX 580
Kioxia G2 M.2 512GB SSD
Hikvision U10 2x8
Corsair cx650 650w +80 bronze
Gameline Elisa-Mesh ATX
Windows 10 kullanıyorum format attım ve MSI Center ile sadece internet ve ses sürücüsü kurdum. Kulaklığa giden ses çok berbat oldu temassızlik var gibi ses geliyor ama temassızlık yok kulaklığımda. Mikrofondan sadece cızırtı geliyor. Nasil ses sürücüsü yani Realtek(r) adlı sürücüyü silebilirim ve bunun konsolu var bunu da nasıl silerim?

DDU ile ses sürücüsünü silebilirsin program genelde ekran kartı sürücüsünü kaldırmak için kullanılıyor ama ses sürücüsü temizleme seçeneği de var.

Anakart modelinizi aratıp üretici web sitesi üzerinden ses sürücülerini kurmayı deneyin. Silme işlemine gerek olmayabilir. Bulamazsanız anakart modelinizi buraya yazabilirsiniz.

DDU ile ses sürücüsünü silebilirsin program genelde ekran kartı sürücüsünü kaldırmak için kullanılıyor ama ses sürücüsü temizleme seçeneği de var.

Hocam biliyorum ama Realtek(r) ve konsolunu bu DDU silebilir mi?

Anakart modelinizi aratıp üretici web sitesi üzerinden ses sürücülerini kurmayı deneyin. Silme işlemine gerek olmayabilir.

Hocam silmem gerekli ama aygıt yöneticisinde duruyor.

Anakart modelinizi paylaşın deneyelim.

B450 m a Pro Max MSI Center ile kurdum ses sürücüsünü şimdi ise internetten anakartıma uyan HD modelini kurmak istiyorum ses çok kötü çünkü.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı