Ses tuşlarına çok basmak bozar mı?

AnTİ_DoTE

Megapat
Daha fazla  
İyi akşamlar forum değerli forum üyeleri, ben sürekli telefondan video, film, dizi izlediğim için ve çok müzik dinlediğim için sürekli ses tuşlarına basıyorum. Ses tuşlarına çok sık basmak zarar verir mi? Bu tuşların ne kadar basma ömrü var acaba? Telefonum iPhone 13 Pro Max. Bir de çok basmadan dolayı ses tuşlarının bozulması garanti kapsamına giriyor mu? Ayrıyeten sesi ekrandan açıp kapatmam daha mı iyi olur?

Bir kere tuşa bastıktan sonra ekranda çıkan ses kısma/azaltma çubuğundan elinizle ayarlayın.

Son düzenleme:
İyi akşamlar forum değerli forum üyeleri, ben sürekli telefondan video, film, dizi izlediğim için ve çok müzik dinlediğim için sürekli ses tuşlarına basıyorum. Ses tuşlarına çok sık basmak zarar verir mi? Bu tuşların ne kadar basma ömrü var acaba? Telefonum iPhone 13 Pro Max. Bir de çok basmadan dolayı ses tuşlarının bozulması garanti kapsamına giriyor mu? Ayrıyeten sesi ekrandan açıp kapatmam daha mı iyi olur?
iPhone modellerini bilmiyorum ama diğer android modellerine o ses açma tuşu çıkıyordu yerinden bı sure sonra eğer o tarz bişey olmaz ise baya uzun ömürlü olur.

O tuşların ömrü hemen hemen tükenmez. Düzgün kullanımda hiçbir şey olmaz fakat içiniz rahat etmiyorsa denetim merkezinden de ses artırıp azaltabilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı