Ses yükseltmek için program önerisi

Urun6u

Decapat
Yer
Aydın
Daha fazla  
Meslek
NYPD
Başlıkta da belirttiğim gibi Sound Booster tarzı ses yükseltme programı arıyorum. PUBG vs FPS oyunları oynuyorum, sanki ses biraz yetersiz kalıyor gibi ya da ses yükseltmenin başka bir yolunu önerebilecek var mı?

Kulaklığım: Steelseries Arctis Raw
Anakartım: Gigabyte B450m Gaming

Tüm aygıtlar için ayrı ayrı kurulum yapabiliyorsun. Dilersen sadece kulaklık için kurulum yapabiliyorsun.
Teşekkür ediyorum öneri için son olarak ekolayzer ayarı önerebilirmisin? Yada ekolayzer ayarı yapmalımıyım yoksa sadece desibel ayarıyla mı oynamalıyım?
Bende sorun yok şimdilik,ses net geliyor ama bazen hafif kısabiliyor sesi. sanırım kulaklığa göre değişiyor.
Bulamazsam zaten tekrar sound bosster a geri dönücem

Düşük "bass" ile başlayıp kademeli olarak "mid" sesleri yükseltip "tiz" sesleri de kademeli olarak düşürürsen ayak seslerini daha rahat duyabilirsin. Fazladan +5/8 desibel artırabilirsin. Ses konusundaki zevkler değişir, kendin deneyerek bir şeyler bulabilirsin.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı