Sesimi İncelterek Şarkı Söyleyemiyorum :(

Yer
Adana
Arkadaşlar mesela sesini inceltiyorlar buradaki gibi. Ben yapmaya kalkınca sesim gidiyor hırlama gibi sesler çıkıyor mesela bu videoda çok var da örneğin 1:47

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Yani sesimi ben mi kontrol edemiyorum yoksa ancak bu kadarmı iş var bende

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam haline şükret. Benim ezbere bildiğim bir şarkı bile yok. Ezberleyemiyorum şarkıları.

Sinirlendiğimde ve gerildiğimde, korktuğumda, sıkıldığımda alırım elime gitarımı çalarken söylemeye çalışırım da pek olmuyor nedense

Ben en son 2. sınıfta " daha dün annemizin... " şarkısını söylemiştim ve ona da gülmüşlerdi. O günden beri ağzımı açmadım.

Zaten ben de herkesin içinde söylemeye çekinirim. Sadece ara sıra arkadaşlarla skype da buluşup karaoke falan yaparız da eğlence için onun dışında ciddi söylemeye çalıştığımda pek olmuyor yav

Gitar çalarken konuşamıyorum bile sen yine mırıldanabiliyormuşsun bak =)
Şükret şükret, olmadı şan eğitimi en temizi.

Çiğ yumurta ye ses tellerine iyi geliyor. Ben yediğimde sesimi daha iyi tonluyordum. İnan bana ünlülerde bunu yapıyor.

Herkes bir şey diyor yok acı ye yok bilmem ne ye. Kardeşim ses varsa vardır yoksa yoktur. Ona bakılırsa Ajdar'da "Muz" yiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…