Sesimi İncelterek Şarkı Söyleyemiyorum :(

Yiyeceklerle alakası yok onun.

Teknik bir olaydır ve çok da kolaydır aslında!

Adına "kafa sesi (falset)" denir. Biraz araştırıp nasıl yapıldığına dair daha somut ve bilimsel yazılar bulabilirsin.

Aşağıdaki videoda da bolca mevcut. 2:07'de harika bir tane var mesela.
Bunun dışında gözlüklü arkadaş zaten sesini neredeyse videonun çoğu yerinde kafa sesi yaparak kullanıyor.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Son düzenleyen: Moderatör:
Gitar çalarken konuşamıyorum bile sen yine mırıldanabiliyormuşsun bak =)
Şükret şükret, olmadı şan eğitimi en temizi.
Ben de bazen yeni başladığım şarkıları çalarken söylemeye kalkınca abuk sabuk ritimler, akorlar... Kendime geldiğimde şarkı mahvolmuş:D Ne zamandan beri çalıyorsun? Benimki 1 buçuk yıldan fazla galiba:D

Şan dersi veren bir öğretmenle kısa bir iki deneme yap, sana en azından ses tellerinin kabiliyeti konusunda yönlendirme sağlayabilir.

Benim sesim telefonda çok ic gıcıklayıcı mesela - erotizmin dibine vurabilirim, ama konuşurken (ingilizceden alışkanlık) genelde hafif bir sesle konuşuyorum, kız arkadaşım ise şan eğitimli biri ve sesimle basit şarkıları güzel bir şekilde söyleyebileceğimi anlattı bana. Arasıra duşta Depeche Mode söylerim.

Tabi başka ses tonlarım var ve ben sesimi yükseltmekten hoşlanmıyorum - duygusal olarak rahatsız edici bir hal alıyor sesim, askerde bizim bölük benden çok çekti sabah "Koğuş kalk!" derken. 100 kişi toplanıp yoğurtlayacaklardı yani.

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 13 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı