K Kingofthelaffy Decapat Katılım 23 Şubat 2023 Mesajlar 30 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Mart 2025 #1 Kulaklığım bozuldu ve seslerin nereden geldiğini anlayamıyorum. Onu gösteren bir program var mı? Örneğin sol arka gibi?
Kulaklığım bozuldu ve seslerin nereden geldiğini anlayamıyorum. Onu gösteren bir program var mı? Örneğin sol arka gibi?
K krmb Femtopat Katılım 28 Aralık 2024 Mesajlar 25 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Mart 2025 #2 Kingofthelaffy dedi: Kulaklığım bozuldu ve seslerin nereden geldiğini anlayamıyorum. Onu gösteren bir program var mı? Örneğin sol arka gibi? Genişletmek için tıkla... Yeni kulaklık alman lazım Artı 0 Eksi
Kingofthelaffy dedi: Kulaklığım bozuldu ve seslerin nereden geldiğini anlayamıyorum. Onu gösteren bir program var mı? Örneğin sol arka gibi? Genişletmek için tıkla... Yeni kulaklık alman lazım
Yukapian Kilopat Katılım 10 Aralık 2020 Mesajlar 3.804 Makaleler 3 Çözümler 59 23 Mart 2025 #3 Rekabetçi bir oyun için bu öneriyi istiyorsanız hiçbir işe yaramaz. Aksine dikkat dağıtıcı bir unsur olarak sizin oynayışınızı bozar. Artı 0 Eksi
Rekabetçi bir oyun için bu öneriyi istiyorsanız hiçbir işe yaramaz. Aksine dikkat dağıtıcı bir unsur olarak sizin oynayışınızı bozar.
KS KS K Kingofthelaffy Decapat Katılım 23 Şubat 2023 Mesajlar 30 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Mart 2025 #4 sadece program varmı onun bilgisini istiyorum Artı 0 Eksi