Sesle Yönetilen Bilgisayar

ARKADAŞLAR SIFIRINI ALMAYA GÜCÜM YETMEDİ. İLERİDE PARÇALARINI DEĞİŞTİRMEK ÜZERE 1200 LİRAYA BİR MAKİNA BULDUM ALMALI MIYIM? ÖZELLİKLERİ:

GIGABYTE Z68 ANAKART

İNTEL CORE i5 2500K İŞLEMCİ

60 GB SSD HDD

1000 GB SATA2 HDD

21.5 İNÇ SAMNSUNG HDMI + DVI + VGA SOKETLİ MONİTÖR

SAPPHIRE 5570 EKRAN KARTI

4+4GB CORSAIR XMS RAM

CORSAIR CORBIDE 500W KASA

- - - Güncellendi - - -

Ha, bir de bu sistem en az ve en fazla kaç lira eder?
Ekran kartı ve anakart harici iyi bir sistem. Fiyata göre tabi ki. İçinde monitörde olduğu için HDMi ve 2ms ise (2ms olduğunu sanmıyorum) iyi sistem.

Ekran kartı ve anakart harici iyi bir sistem. Fiyata göre tabi ki. İçinde monitörde olduğu için HDMi ve 2ms ise (2ms olduğunu sanmıyorum) iyi sistem.

Murat abi, Bilgisayar servisçisi tanıdık çıktı. Çevresi tarafından sevilen bir esnaf. Gittim ürünü yakından incelemek istedim. ''Benin 10-15 dakikalık işim var, sen takıl, istersen çay da var ocakta" dedi.:) Çalıştırdım. Özelliklerini gördüm. Adamdan nakit için dün 2-3 gün süre istedim. Kabul etti. Ekran alıntısı aracıyla bilgisayarım ve ekran kartı özelliklerini kopyalayıp U.S.B. belleğime attım. Ufak ta not aldım. Büyük bir ihtimalle bu bilgisayarı yarın alacağım galiba. Sistem parça ve özelliklerine göre 1200 lira eder mi? Özellikleri tam olarak şu:

CORSAIR CARBIDE 400R kasa (Fan kontrolörü yok.)

CORSAIR CX500 Güç kaynağı (500 watt)

SAPPHIRE HD5750 EKRAN KARTI (Fanındaki metal koruyucuda böyle yazıyor)

GIGABYTE GA-Z68-UD3-B23 Ana kart

INTEL CORE i5-2500K işlemci

60 GIGABYTE SSD (Windows8 buna kurulu)

1 TB Seagate HDD

CORSAIR XMS3 1600 MHZ 2x4GB RAM

SAMSUNG SyncMaster B2230H LCD monitör (VGA, DVI, HDMI, soketleri (jackları) var.)

RESİMLER DE BUNLAR:

Fiyat iyiyse aldım gitti o zaman. Vatana millete hayırlı olsun. :D Vatan ve milletin benim bilgisayarımla ne alakası var? Allah'ın dilemesi ile hayırlı olur. Hayırlı olacaksa bir bana bir de satıcıya hayırlı olur. :D

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 13 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı