Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız, Mercedes kullanmak yerine tosbağaya binmek gibi... Web sitelerini düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi' zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
ikinci el piyasası farklıdır fiyatı bilemeyeceğim ancak sistem genel özellikleriyle iyi. Z68 eski ama iyi bir yonga setidir. Işlemci çarpanı açık. Biraz oc ve ileride ekran kartı takviyesiyle çok rahat işini görür oyunlarda.
Murat abi, Bilgisayar servisçisi tanıdık çıktı. Çevresi tarafından sevilen bir esnaf. Gittim ürünü yakından incelemek istedim. ''Benin 10-15 dakikalık işim var, sen takıl, istersen çay da var ocakta" dedi. Çalıştırdım. Özelliklerini gördüm. Adamdan nakit için dün 2-3 gün süre istedim. Kabul etti. Ekran alıntısı aracıyla bilgisayarım ve ekran kartı özelliklerini kopyalayıp U.S.B. belleğime attım. Ufak ta not aldım. Büyük bir ihtimalle bu bilgisayarı yarın alacağım galiba. Sistem parça ve özelliklerine göre 1200 lira eder mi? Özellikleri tam olarak şu:
CORSAIR CARBIDE 400R kasa (Fan kontrolörü yok.)
CORSAIR CX500 Güç kaynağı (500 watt)
SAPPHIRE HD5750 EKRAN KARTI (Fanındaki metal koruyucuda böyle yazıyor)
Fiyat iyiyse aldım gitti o zaman. Vatana millete hayırlı olsun. Vatan ve milletin benim bilgisayarımla ne alakası var? Allah'ın dilemesi ile hayırlı olur. Hayırlı olacaksa bir bana bir de satıcıya hayırlı olur.