Seslendirme ve Podcast için HyperX Solocast alınır mı?

watrik

Megapat
Yer
Almanya
Daha fazla  
Herkese merhabalar, bazı seslendirme projeleri ve podcast kaydı için bir mikrofona ihtiyacım var. İnternette farklı fiyatlarda çok fazla model var ve kafam karıştı.

Seslendirmeyi net bir şekilde gürültüsüz yapabileceğim ama çok da pahalı olmayan bir performans ürünü bakıyorum. HyperX Solocast'i kullananların gayet memnun kaldıklarını gördüm, alınır mı? Daha iyi bir alternatif var mı? Görüşlerinizi bekliyorum.

Bütçe maksimum 500-700 TL

Son düzenleyen: Moderatör:
Solocast, Seiren Mini (elite, x vs diger modeller degil, sadece mini olan), fifine k669b yada aksesuarlar ise yarar dersen t669 olabilir.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Surekli oneriyorum bu yukarida bahsettigim modeli. Karsilastirma videosundan dinleyebilirsin ses kalitesini diger pahali modellere kiyasla.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Surekli oneriyorum bu yukarida bahsettigim modeli. Karsilastirma videosundan dinleyebilirsin ses kalitesini diger pahali modellere kiyasla.

Bahsettiğiniz model aralarında hangisi hocam?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı