Sesli kitap için mikrofon önerisi

Cenkkaraman

Hectopat
Beyler sesli kitap için uygun fiyata mikrofon arıyorum.
Şimdilik başlangıç için bunu beğendim. Sizce yeterli midir?
Yoksa direkt Lastvoice BM800’mü alayım? Öyle uzaktan falan konuşmayacam. Mikrofonu ağzıma kadar götürsem yine de problem değil. Tek isteğim cızırtı ve kaliteli bir ses gitmesi.

Cızırtı gelmesin istiyorsan BM800'den uzak dur. Yaka mikrofonu al, WoMic ile telefonunun mikrofonu kullan ama yine de BM800 alma. Phantom Power olmadan berbat bir cızırtı veriyor.

Starzz da çok iyi bir model değil ama BM800'den iyi. Adobe Audition kullanarak cızırtıları bayağı bir azaltabilirsin. Varsa telefonunu WoMic ile kullanmak daha iyi bir ses kalitesi sunacaktır tabii.

Telefonum iphone 8 ve dün WoMic kullanmama rağmen baya cızırtılı geldi. O sorunu çözemediğimden dolayı mikrofona yöneldim. WoMic ile cızırtı sorunu nasıl halledilir peki?

Cızırtı gelmesin istiyorsan BM800'den uzak dur. Yaka mikrofonu al, WoMic ile telefonunun mikrofonu kullan ama yine de BM800 alma. Phantom Power olmadan berbat bir cızırtı veriyor.

Starzz da çok iyi bir model değil ama BM800'den iyi. Adobe Audition kullanarak cızırtıları bayağı bir azaltabilirsin. Varsa telefonunu WoMic ile kullanmak daha iyi bir ses kalitesi sunacaktır tabii.
Telefonum iphone 8 ve dün WoMic kullanmama rağmen baya cızırtılı geldi. O sorunu çözemediğimden dolayı mikrofona yöneldim. WoMic ile cızırtı sorunu nasıl halledilir peki?

İyi bir ses kartı olmadan BM800 ile de çok temiz bir ses alamazsınız. Mikrofon kadar ses kartı da önem taşıyor.
WoMic işe yaramadıysa, kaydı direkt telefon ile alsanız? Çok mu karmaşık olur?
WoMic neden işe yaramadı onu anlamadım ben. Halbuki internette baya olumlu yorumları vardı. Sesi telefonla da alırım ama sesin temiz çıkmasını istiyorum. Yani illa WoMic olacak diye bir şart yok. Sorunu halledebilirsem güzel olur. Yoksa 100-150₺ aralığında bir mikrofon alabilirim.
İyi bir ses kartı olmadan BM800 ile de çok temiz bir ses alamazsınız. Mikrofon kadar ses kartı da önem taşıyor.

WoMic işe yaramadıysa, kaydı direkt telefon ile alsanız? Çok mu karmaşık olur?
Sizce 100-150₺ aralığı sesli kitap için sesi temiz çıkartacak bir mikrofon var mıdır? Tavsiye verebilir misiniz?

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı