Sesli klavye önerisi

Sesli derken mekanik mi?

Evet.

Razer BlackWidow V3 ile BlackWidow Elite arasında ne fark vardır acaba.

Hotswap bir kit alip box jade ya da box navy Switch'ler kullanabilirsin.

Değerlendireceğim.

Razer veya Corsair bakın.

Öneri için teşekkür ederim.

Son düzenleyen: Moderatör:
evet

razer blackwidow v3 ile blackwidow elite arasında ne fark vardır acaba

değerlendireceğim

öneri için teşekkür ederim
Razer blackwidow v3 şu an piyasada ki en iyi klavyelerden biri. Elite ile aralarında switch farkı var. v3'ün switchleri daha iyi. V3 her şeyiyle mükemmel bir klavye.
Keşke imkan olsa da şu yoruma milyonlarca kez muhteşem atsam.

Son düzenleme:
Razer blackwidow v3 şu an piyasada ki en iyi klavyelerden biri. Elite ile aralarında switch farkı var. v3'ün switchleri daha iyi. V3 her şeyiyle mükemmel bir klavye.

Keşke imkan olsa da şu yoruma milyonlarca kez muhteşem atsam.
sanırsam v3 almaya karar verdim ama son bir sorum olacaktı sizce cherry mx blue switchler mi daha iyidir yoksa razer green switchler mi kalite açısından ve actuation point açısından soruyorum ayrıca v3 ün bilek desteği şu yastık gibi olanlardan değil sanırsam?

sanırsam v3 almaya karar verdim ama son bir sorum olacaktı sizce cherry mx blue switchler mi daha iyidir yoksa razer green switchler mi kalite açısından ve actuation point açısından soruyorum ayrıca v3 ün bilek desteği şu yastık gibi olanlardan değil sanırsam?
Yastıktan kastınız ne bilmiyorum ama bilek desteği hafif, ağır değil. Hiç denemedim fakat yüzey kısımları yumuşak oluyor. Ayrıca Blue switch ile Green Switch neredeyse aynı şeyler. Green switch daha sağlam ve daha iyi. Blue'nun bir üst leveli gibi. Ayrıca üstteki link de bilek desteği yok, başka yerden alın.

Yastıktan kastınız ne bilmiyorum ama bilek desteği hafif, ağır değil. Hiç denemedim fakat yüzey kısımları yumuşak oluyor. Ayrıca Blue switch ile Green Switch neredeyse aynı şeyler. Green switch daha sağlam ve daha iyi. Blue'nun bir üst leveli gibi. Ayrıca üstteki link de bilek desteği yok, başka yerden alın.
bilek desteği kısmında var yazıyor, ayrıca sorularıma cevap verdiğiniz için teşekkür ederim

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı