Sessiz bilgisayar önerisi

• Konuyu başlatan tfav
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 6
  • Görüntüleme 1.060

tfav

Femtopat
Daha fazla  
Merhaba, konuyu doğru yere mi açtım emin değilim? Fan sesinden muzdaribim, çoğunlukla geceleri ders çalışıyorum, çıt çıkmıyor bilgisayar uzun süre açık kalınca ders çalışırken fan sesinden başım ağrıyor. Samsung dex kullanmayı denedim ama Windows verimini alamadım. Bilgisayarda oyun oynamıyorum, sadece Web'de surf yapıyor, Office programlarını kullanıyorum. Günlük kullanım için yeterli güçte sessiz bir bilgisayar var mı?

Sabit yerde çalışıyorum, kocaman ekranım var ve Mobilite'ye ihtiyacım yok, MacOS'e geçme niyetimde yok. MacBook çok uzak ihtimal. Benim için. Masaüstü hiçbir zaman oyun oynamaycağım ama Windows nimetlerinden faydalınırken de beni yüz üstü bırakmayacak çok da pahalı olmayan sessiz bir mini PC ya da sessiz herhangi bir şey önerisi bekliyorum.

Sabit yerde çalışıyorum, kocaman ekranım var ve Mobilite'ye ihtiyacım yok, MacOS'e geçme niyetimde yok. MacBook çok uzak ihtimal. Benim için. Masaüstü hiçbir zaman oyun oynamaycağım ama Windows nimetlerinden faydalınırken de beni yüz üstü bırakmayacak çok da pahalı olmayan sessiz bir mini PC ya da sessiz herhangi bir şey önerisi bekliyorum.

Bu olabilir her zaman olan ASUS kalitesi.
Matebook'ta alabilirsin Huawei'nin güzel laptoplarıdır.

Merhaba, aradığını buldun mu acaba? Ben de tam senin kriterlerine göre bir laptop arıyorum fakat içime sinen bir şey bulamadım

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı