Sessiz Çalışacak CPU Soğutucu [Hava-Sıvı]

UDTK

Hectopat
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Arkadaşlar Merhaba,

Sessiz çalışacak performans olarak bana faydası olacak ve görüntü olarak da kasada güzel duracak Hava veya Sıvı soğutucu önerecek var mı ?

Not : Kullanmış olanlar lütfen kendi kullandığını da söylerse iyi olur benim için

Teşekkürler.

Arkadaşlar Merhaba,

Sessiz çalışacak performans olarak bana faydası olacak ve görüntü olarak da kasada güzel duracak Hava veya Sıvı soğutucu önerecek var mı ?

Not : Kullanmış olanlar lütfen kendi kullandığını da söylerse iyi olur benim için

Teşekkürler.
Ben İntel' in stock soğutucusunu kullanıyorum. Gayet sessiz. Performansı güzel. Görüntüsü hoş.

Ben stok soğutucu sevmediğimden Xigmatek Durin D982 aldım. Görüntüsü de hoş fiyatı da uygun. Ayrıca düşük profil olduğundan kasada çok yer kaplamıyor ve çok sessiz. Sadece montajı biraz zor.

Not: overclock yapacaksanız hiç uygun değil sadece stok soğutucu yerine geçebilecek bir performansı var.

AMD FX8350 kullanıyorum 4.0 fabrika çıkış hızı, Cooler Master Hyper 412S kullanıyorum 5.0 OC yaptığımda sıkıntı olmadı soğutmada. 4.5 de kullandığımda aşırı sessiz 5.0 OC yapınca biraz ses yapıyor ancak stok soğutucudan fazla değil. :) Eğer bunu tercih edecek olursan kasa boyutuna RAM slotlarına gelip gelmediğine dikkat et.

Mevcut işlemcinizi ve bütçenizi belirtin. Ona göre yardımcı olalım.
Sistemim bu hocam
[Alındı] MSI GTX970 GAMING Sistem

Ben stok soğutucu sevmediğimden Xigmatek Durin D982 aldım. Görüntüsü de hoş fiyatı da uygun. Ayrıca düşük profil olduğundan kasada çok yer kaplamıyor ve çok sessiz. Sadece montajı biraz zor.

Not: overclock yapacaksanız hiç uygun değil sadece stok soğutucu yerine geçebilecek bir performansı var.
Eğer OC yapmayı düşünmüyorsan, Cooler Master Vortex Plus işlemci soğutucu tavsiye ederim. İstersen, aşağıda copy/paste ettiğim link'ten inceleyebilirsin.

Cooler Master Vortex Plus Intel LGA775/1156/1155/1366 – AMD Fiyatı
Teşekkürler bilgiler için birde sorum olucak OC ne için yapılır gerek var mı yanı ? Sistemimi ölçüyoruz dayanıklığını performansını ?

Arkadaşım kullanıyor, ses konusun da kasa fanlarının sesini geçmiyor, kasanın içerisinde mükemmel duruyor, fiyatı da şahane;
TIKLA
Biraz sade duruyor gibi ama dediğin gibi fiyatı çok uygunmuş gerçekten

Hocam bende i7 6700 işlemci alacağım. Soğutucu olarak bunu düşünüyorum. Deep Cool Fan
Eğer bütçeni biraz daha arttırabilirsen bunu öneririm.
Silverstone Fan
Bütçe sorun değil benim için 500 TL ye kadar verebilirim benim için önemli olan sessizlik ve performansı tabiki araştırmalarım da herkes Cooler Master Seidon 120V veya CORSAIR H60 Hydro Serisi öneriyor

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı