Daha fazla
Sorun olmaz.
Hangi işlemci ile kullanılıyor ? Yükte ve boşta kaç derece ?Arkadaşım kullanıyor, ses konusun da kasa fanlarının sesini geçmiyor, kasanın içerisinde mükemmel duruyor, fiyatı da şahane;
TIKLA
Bence gereksiz ama illa sıvı soğutma alacağım diyorsan güzel hocam.Silverston olarak bunu alsam güzel olmaz mı ? Silverstone Fan
O.C yapmıcam tam olarak O.C ne için yapılır da bilmem sadece oyun oynuyorum GTA5 BF1 vs vs vs
Corsair H100i v2 öneririm.
Yanlis onerilerde bulunmayin. H110i bos yere kulfet olacaktir. Stok sogutucu oc'siz sistemlerde zaten yeterli olacaktir fakat arkadas kaba durmasin, goruntu olarak hos bir izlenim versin diye onerilerde bulunmamizi istemis.
Linkini attiginiz Silverstone sogutucu isinizi cok rahat gorecektir.
Teşekkür ederim cevaplarınız için yararlı oldu bayaBu saatten sonra açıkçası hava soğutmanın(işlemci için) sistemler için güncellik açısından geçerliliğini koruduğunu düşünmüyorum. Sıvı soğutma hem sessiz hem de daha performanslı olacaktır. Burada tabi yine hangi markanın hangi ürününü almak seçenekleri kalıyor elimizde. Bütçeye göre f/p ürünleri illa ki vardır.
Ben Thermaltake big typ kullanıyorum yaklaşık 8 senedir, bu sürede fanını değiştirdim sadece ama sıvı soğutmaya geçmeyi düşünüyorum açıkçası. Sıvı soğutma da alsanız illa ki radyatörün fanı olacak ama burada da yine kaliteli ve sessiz fanları tercih edin derim.
Çok oc ile falan uğraşmıyorsanız fazla pahalı sıvı soğutmalarına yönelmeyin zaten. Tek radyatör kaliteli bir marka hayli hayli işini görecektir.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.