Sessiz çalışan oyun laptopu önerisi

sonecka16

Femtopat
Daha fazla  
Arkadaşlar Acer Nitro 515-44 kullandım daha önce oyun oynarken öyle bir fan sesi geliyordu ki sanarsınız evden helikopter kalkıyor. Sessiz çalışan ekran kartında cw sorunu olmayan bir laptop alacağım. Yardımcı olursanız sevinirim. CS:GO GTA 5 gibi oyunları yüksek grafikte oynama gibi bir takıntım yok. Sessiz olsun FPS'si yüksek olsun benim için yeterli.

Laptopta oyun diyorsanız o sese katlanmanız lazım bende gerçekten güçlü bir laptop kullanıyorum ısınmasın diye fanları açtığımda 7600RPM de çalışıyorlar. GeForce NOW olabilir eğer fan sesi çıkarmadan oynamak istiyorsanız.

Arkadaşlar Acer Nitro 515-44 kullandım daha önce oyun oynarken öyle bir fan sesi geliyordu ki sanarsınız evden helikopter kalkıyor. Sessiz çalışan ekran kartında cw sorunu olmayan bir laptop alacağım. Yardımcı olursanız sevinirim. CS:GO GTA 5 gibi oyunları yüksek grafikte oynama gibi bir takıntım yok. Sessiz olsun FPS'si yüksek olsun benim için yeterli.

Sen monstera bakmadın herhalde.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı