Sessiz Gaming mouse önerisi

Bütçe
600 civarı
Sessiz oyuncu mouse arıyorum. Ne önerirsiniz?
Öyle bir mouse yok hocam anca ofis fareleri var onlardan alabilirsin fare önerisi istersen de bu fareyi önerebilirim.

Bir mouse alıp bu switchi modlayabilirsiniz hocam.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Oyun için sessiz bulmanız zor. Günlük kullanım için sessiz mouselar var. Bütçeniz ne kadar? Tutuş şekliniz elinizin yapısı
Bütçem 600 demiştim. ama 400 üstü aşar beni yani çok profesyonel bir mouse olmasına gerek yok ama sessiz olması benim için daha önemli çünkü öyle alıştım hem sessiz hem de gecikme süresi ortalama olarak iyi bir mouse arıyorum açıkçası.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Hocam tam olarak nasıl oluyor bu?

Bütçem 600 demiştim. Ama 400 üstü aşar beni yani çok profesyonel bir mouse olmasına gerek yok ama sessiz olması benim için daha önemli çünkü öyle alıştım hem sessiz hem de gecikme süresi ortalama olarak iyi bir mouse arıyorum açıkçası.

Kulaklık kullanıyorsan sessiz olmasının bir önemi olmaz ben ne klavyenin ne de farenin sesini duyuyorum.

Bütçem 600 demiştim. ama 400 üstü aşar beni yani çok profesyonel bir mouse olmasına gerek yok ama sessiz olması benim için daha önemli çünkü öyle alıştım hem sessiz hem de gecikme süresi ortalama olarak iyi bir mouse arıyorum açıkçası.

Fareyi söküp lehimle bu switchi lehimliyorsunuz ama bilen birisinin yapması lazım bu işlemi.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı