Sessiz güç kaynağı önerisi

@231981 Hocam baya araştırdım sizin dediğiniz gibi güvenili lakin CMX modeli 700 tl bandında satılıyor. Bütçem buna el verişli değil. İndirimlerde alacağım bir ürün gibi gözüküyor.
Cooler Master 750W +80 Bronze öneririm.
Daha önce bunuda kullandım hiç memnun kalmadım. Render yaparken ses çıkarıyor.

Son düzenleme:
Corsair VS serisi sorunlu olduğu için tercihim değil. FSP nin bu modelinin parçaları eksik geliyormuş.
VS serisinin 2018 sürümünde ses problemi giderildi, ayriyetten yapısında da iyileştirmeler mevcut.

Cougar 2008'de kurulmuş Tayvan'lı başarılı bir üretici.
Cougar markasının Türkiye distribütörlüğünü Comsis Bilgisayar üstleniyor sözde kendi markası olarak sattığı Frisby ile aynı alan adı ile birlikte.

Fason üretim yapan firma ile
karıştırmayalim.

Be Quiet! BN288 SYSTEM POWER U9 600W 80+ Bronze Güç Kaynağı
Benim önerim bu model olucaktır.
İnceleme
Fiyatına kıyasla diğer modellere göre başarılı.

Düzenleme: Sharkoon SilentStorm Cool Zero 650W 80 Plus Gold Full Modüler Siyah PSU | ITOPYA Bu model indirime girmiş fiyat bandında kaçırmamanızı öneriyorum.
Kendim de kullanıyorum 45€'ya almıştım.
13.5cm FDB fan var ve tam istediğiniz gibi Zero RPM ve Hybrid fan modu mevcut. PSU şalterinin hemen yanında bulunuyor.
2 adet 4+4 CPU güç girişi de mevcut bu ilerisi için çok güzel.

Bana bakcaksan eksisi böyle bir PSU için 2 sene garanti hiç olmamış.
İncelemelerine bakmıştım NTC termistörü ve Bypass rölesi yoktu o yüzden ani akım değeri yüksek çıkıyordu ama kabul edilebilir bir değer içinde elbette.

Son düzenleme:

Evet fiyatı biraz yükselmiş indirimleri kovalamak lazım.

Seasonic S12II 620W.
Hocam bu model artık alınmaz ya.
9 ila 10 yıllık bir ünite OTP ve en önemlisi OCP korumasından yoksun. Voltaj regülasyonu testlerde iyi gözükse bile, öyle değil.
Ben kullanıyordum sırf o yüzden iade ettim 12V kanalında ciddi düşüşler söz konusuydu.
2. Revizyonlusunu kullanıyordum.
Marka adı ve Japon kapasitörler sizi yanıltmasın artık yaşlandı.

Söylediğiniz gibi Sharkoon markayı aldım güzel indirim gelmiş. Full modüler + gold olması büyük olanak. Siparişi verdim hayırlısı.

Dosya Ekleri

• CA5D71D7-B3C4-4E44-AFAC-04B285A27C1C.jpeg
    89,5 KB · Görüntüleme: 97
Son düzenleme:
Söylediğiniz gibi Sharkoon markayı aldım güzel indirim gelmiş. Full modüler + gold olması büyük olanak. Siparişi verdim hayırlısı.

Umarım memnun kalır sorun yaşamazsınız. Hayırlı olsun. Markayı ilk defa gördüm kıytırık dandik PSU'lar olur ya bilgisayarcıların elinde hani 200-300w aynı onların markası gibi geldi ilk gördüğüm de nedense

Bende bunun modüler olanı var ama fiyatı çok yüksek. Memnun olduğum için bunu önerdim. Bu da öyledir diye düşündüm. Teşekkürler bilgilendirme için.

Hayırlı olsun güzel bir tercihte bulunmuşsunuz.
13.5cm FDB fan ve Zero RPM modu olduğu için sıkıntı çekmezsiniz konu başında yazdığınız sıkıntıyı gördüm de.

Dediğim gibi eksi kısmına gelcek olursak 2 sene garanti hiç olmamış.
NTC termistörü ve Bypass rölesi olmadığı için ani akım değeri yüksek çıkıyordu kabul edilebilir değer içerisinde.

İncelemesine göz atabilirsiniz.
Sharkoon SilentStorm Cool Zero 750W Review en español (Análisis completo)
Alman menşeli bir marka, daha çok giriş-orta seviye ekipman ve kasaları ile tanınıyor.
PSU üretimi yapıcak altyapıda değil.
Bu model ise Sirtec yapımı.
Sirtec, High Power'ın marka sahibi ve üreticisi aynı zamanda zamanında bir çok markanın giriş-orta segment modellerini üretmişti.

Önerileriniz için tek tek teşekkür ederim.

Ürün elime ulaştığında detaylı bilgi vereceğim.
Ürün 1 saat önce elime ulaştı kargolamayı çok beğendim. Ürünü açtım kontrol ettim gayet güzel ve hoş duruyor buradan bunu bana öneren @Ali Rıza09 arkadaşımıza teşekkür ederim. Ürünü test etmedim edeceği, test ettiğim zaman gerekli bilgileri sağlıyacağım.

Dosya Ekleri

• BEFF088C-C940-4B4D-A1C4-1487F8FD3DA2.jpeg
    594,6 KB · Görüntüleme: 83
Son düzenleme:
Hayırlı olsun.
Fiyatına göre iyi bir tercih yaptınız emin olabilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…