Sessiz HDD önerisi

Bütçe
1000TL

Auberon

Hectopat
Daha fazla  
Selamlar.

Sisteminde 2 adet disk bulunuyor ilki 500GB'lık SSD işletim sistemi ve oyun dosyalarını genelde burada tutuyorum. Diğeri ise eski model Samsung HD502ij video, doküman, resim dosyalarını 7200 RPM içinde saklıyorum. Kapasiteyi arttırmak ve HDD sesini azalmak içini bir hard disk bakıyorum. WD Blue 2TB 5400 RPM WD20EZAZ'yi inceledim data Sheet'te 21-26 dB arası çalışıyor olarak belirtilmiş, sizce ses konusunda bu disk nasıldır ve 5400 RPM okuma/yazma mevcut disk ile çok faklı olur mu? (WD Blue 2TB 64MB ve 256MB önbellekli olanları var sanırım model olarak aynı ada mı sahipler)

Baktığım WD dışında 1000 TL'ye kadar önerebileceğiniz başka sessiz 1-2 TB boyutlu hard disk önerileriniz varsa paylaşır mısınız?

HDD yerine bence SSD bakmanız daha iyi olur eğer sesten rahatsız oluyorsanız. Aralarındaki farkı geçiş yapınca anlıyorsunuz.

P-300 7200 RPM olduğu için daha sesli olmaz mı?

1TB lik SSD'ler 1500+ fiyatlı malesef o yüzden sessiz bir HDD arıyorum.
Sanırım daha önceki kullandığınız HDD sizi mağdur etmiş epey. Ben kullanıyorum dediğim gibi hem ssd hem hdd var sistemimde. Ses seda yok üstelik 1,5 seneyi geçti. Ha 4 5 sene sonra olur mu bilmem hocam.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı