j.j. winchester
Centipat
Başlıkta belirttiğim özelliklerde klavye bakıyorum ilk araştırmamda gözüme Apex 3 takıldı. Önerilere açığım.
Teşekkür ederim bakacağım bunaRedragon K617 Fizz, bugün geldi denedim hissiyatı çok iyi ses olarak bana göre sesi tok ve az. 4 adet yedek switch ile geliyor.
Hocam kodlama öğrenmek istiyorum kod yazmak için kullanacağım ağırlıklı olarak arada bir cs valo gibi oyunlar oynayabilirim belki. Daha çok gece kullanacağım için sessiz olması tercihimTam olarak ne için kullanacaksınız hocam?
Teşekkür ederim bakacağım buna.
Hocam kodlama öğrenmek istiyorum kod yazmak için kullanacağım ağırlıklı olarak arada bir CS Valorant gibi oyunlar oynayabilirim belki. Daha çok gece kullanacağım için sessiz olması tercihim.
Çok teşekkür ederim oyun önceliğim değildi zaten klavyeyi biraz araştırdım da ergonomisi falan güzel şarjı da uzun gidiyormuş tam aradığım klavye hocam sipariş vereceğim teşekkür ederim tekrardanHocam yani oyun oynatmaz ama iş için benim de kullandığım MX Keys klavye serisinde tercih edebilirsiniz. 3 farklı boyuttan size uygun olanı seçebilirsiniz. Tamamen sessiz, ışıklandırmalı, kaliteli, ve kendi yazılımıyla bir çok tuş ve özellik düzenlemesi yapabiliyorsunuz. Aynı zamanda Bolt alıcısı ile çok daha stabil bir bağlantı elde ederken bluetooth ağlantısıyla da 3 cihaza kadar sıkıntısız kullanabiliyorsunuz. Ama 125hz olan raporlaması nedeniyle rekabetçi oyunlarda işinizi görmese de hikayeli oyunları rahatlıkla oynarsınız.
Eki Görüntüle 2317575
evet maalesef tuşlar çok iç içe ve karakter kullanmak biraz zahmetli olabilir tasarım olarak güzel klavyeymiş ama sırf oyun için alabilirim bunu daKodlama yapacak iseniz tavsiyem tam boyut klavye almanız, benim attığım %60 klavye <,> bu gibi tuşları yazmak biraz zor olabiliyor.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.