Sessiz klavye önerisi

Bütçe
600-650
Öncelikle şunu söyleyim HyperX alloy Core RGB alışılması gereken bir klavye tuş aralıkları size biraz geniş gelebilir ama alışınca yazı için gayet uygun olabilir yazı için başka klavyeler tercin edilebilir açıkcası.
Yazı için K360'dan daha iyi bir klavye öneriniz olur mu? 250-300 TL bandında.

Bunu buldum kesinlikle alınır henüz Türkiye'ye gelmedi sanırsam, 16 gün sonra kargolanacakmış. Kaçırmayın derim. Yarı mekanik yarı membran ve sesi cidden aşırı rahatlatıcı, fazla da değil. Razer Ornata V2 Hibrid Mecha Membran Switch İngilizce RGB Gaming Klavye | ITOPYA
Zaman ayarlı videodur başlatmanız yeterli
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bunu buldum kesinlikle alınır henüz Türkiye'ye gelmedi sanırsam, 16 gün sonra kargolanacakmış. Kaçırmayın derim. Yarı mekanik yarı membran ve sesi cidden aşırı rahatlatıcı, fazla da değil. Razer Ornata V2 Hibrid Mecha Membran Switch İngilizce RGB Gaming Klavye | ITOPYA
Zaman ayarlı videodur başlatmanız yeterli
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Aynen bayağı güzele benziyor değerlendirilecek listeme ekledim bunu da :D.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı