Sessiz klavye önerisi

pcci reis

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba, bende Gamepower mekanik klavye var bir tane Mavi switch., gerçekten çok sesli artık kullanamıyorum. Mümkünse switch olmayan güzel oyuncu klavyesi önerir misiniz? Logitech'in modelleri hosuma gidiyor.

Bu klavye hoşuma gitti.

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar merhaba, bende Gamepower mekanik klavye var bir tane mavi switch. Gerçekten çok sesli artık kullanamıyorum. Mümkünse switch olmayan güzel oyuncu klavyesi önerir misiniz? Logitech'in modelleri hosuma gidiyor.

Bu klavye hoşuma gitti.

Red switchler az ses çıkarıyor alabilirsin mekanik istiyorsan.

Sorun olmaz hocam.

Komik olan şey konuyu neredeyse 80 kişinin görmesi ama cevap vermemesi.

Evet ya bende bir ara açmıştım 200 kişi bakmıştı kimse cevap vermemişti 😒

Maalesef örnek klavye çok bilmiyorum bir attığımdı red switch pek sevmediğimden ama bakabilirsiniz yani birkaç tane daha atayım

bu fena değil gibi

Evet ya bende bir ara açmıştım 200 kişi bakmıştı kimse cevap vermemişti 😒

Maalesef örnek klavye çok bilmiyorum bir attığımdı red switch pek sevmediğimden ama bakabilirsiniz yani birkaç tane daha atayım

bu fena değil gibi

Tamam hocam önerileriniz için teşekkürler örnek klavye çok bilmemenize rağmen yardim etmek için araştırmanız çok iyi bir davranış. İyi geceler size hocam

Tamam hocam önerileriniz için teşekkürler örnek klavye çok bilmemenize rağmen yardim etmek için araştırmanız çok iyi bir davranış. İyi geceler size hocam.

Eyvallah hocam umarım aradağınız güzel bir klavye bulursunuz bu aralar almaya özen gösterin indirimler var çünkü. ( İyi geceler )

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı