Sessiz Oyuncu Kasası Seçimi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

_MoRTaL_

Hectopat
Sessiz çalışacak, oyun amaçlı 2 kasa arasında kararsız kaldım. İlki bu;

VATAN COMPUTER - THERMALTAKE - LEVEL 10 GT FULL TOWER OYUNCU KASASI - Bilgisayar Kasası

Öbürü de bu;

TeknoBiyotik: AeroCool XPREDATOR Big Tower Kasa (7 Fan) - Kasa - PC Bileşenleri

XPredator'un turuncu renkli olanı ile siyah renkli olanı arasında ne fark var? Hangisini almalıyım? Güç kaynağı olarak ne almalıyım? (GS700 Dışında) Güç kaynaklı Xpredator nasıl sizce? Teknobiyotik'ten alışveriş yapsam bir sıkıntı olur mu?

Bence XPREDATOR fiyatıyla özellikleriyle çok güzel bir kasa.

- - - Güncellendi - - -

Ama sesiz diyemem ama şuda var ne kadar fan varsa kasa o kadar sesli olur. Sonuçta sesi yapan fanlardır. Fan kontrolcülerle ses halledilebilir ki XPREDATOR de fan kontrolcü de var

Hayır TeknoBiyotik güvenilirdir ve hızlıdır endişen olmasın o konuda. Level 10 GT gereksiz pahalı bir kasa. Sakın ona o parayı vermek gibi bir hata yapma. XPredator çok güzel bence. Turuncusuyla arasında tek fark turuncu renklere sahip olması. ^^ Almışken PSU'lu modelini alman daha mantıklı çünkü 80+ sertifikası bulunuyor Aerocool'un pek çok modelinde. Tavsiyem bunu alman:

TeknoBiyotik: AeroCool XPredator High Power B12S 750W 80+ Güç Kaynaklı Big Tower Kasa (Çift 23cm Fan) - Kasa - PC Bileşenleri

750W 80+ güç kaynağı, çift fan kontrolcüsü, eSATA. USB 3.0 ön girişleri. İhtiyacın olan ve olabilecek her şey var. Ayrıca eski bir bilgisayardan bu terfiyi yapacaksan endişen olmasın, yeni sistemler artık çok daha az ısınıyor dolayısıyla da daha az ses çıkarıyor. Sessiz ve güzel bir soğutucu almayı unutma ama işlemcin için. Benim önerim Akasa Venom'dur...

Son düzenleyen: Moderatör:
Ömer arkadasım çok güzel açıklamış ama birkaç olumsuz yönünüde söylemem gerekir. Aklıma geldi bende alacaktım ama şu sebeblerden vazgeçmiştim.

1- Çok ağır ve büyük.
2- Ön panelde fan filitresi yoktu.
3- 24 pin kablo normalde kablo yönetiminden uzatırsan ulaşmıyor. Birtanede 24 pin uzatma alman lazım.
4- 4 Pin cpu kablosuda arkadan dolaştırınca yetmiyordu onada ara uzatma almak gerekiyordu. Bunları araştır bu sorunlar çözüldüyse rahatlıkla alabilirsin.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı