Bilgisayar Kasası Seçimi

• Konuyu başlatan İqMan
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 27
  • Görüntüleme 2.962
Kardes kasayı 2-3 gün içinde sipariş etmek istiyorum kasa için başka önerilerin varmı hem fiyatıda cazip geldi + güç kaynağı oldu için sen ne dersin sipariş edersem bide kasayı full derin dondurucu gibi yapmayı düşünüyorum senin önerilerin nelerdir full fan takıcam içine

Son düzenleyen: Moderatör:
İşlemci soğutucusu almanı tavsiye ederim ek olarak, üstte önerdim zaten H80i veya H100i satın alabilirsin, onun dışında fan olarak Corsair AIR Serisi fanları tavsiye ediyorum çok performanslılar.

http://www.vatanbilgisayar.com/search.aspx?text=Corsair&L2=OEMCLL&k3=Fanlar

Yani kasayı bir kaç gün içerisinde sipariş edeceksen kesinlikle dikkat etmen gereken şey 3930k işlemci alacaksan X79 anakart 3770k işlemci alacaksan Z77 anakart olacaktır sonra karıştırma da. :D

Son düzenleyen: Moderatör:
Malzeme kalitesi kötü , kablo yönetimi başarısız , fanlarını beğenmedim , kolay montaj filan hikaye hala vidalarla uğraştırıyor çünkü yaptıkları kolay montaj aparatları sağlam değil. Belki bu söylediklerim bu model için böyledir fakat büyük bir firma olsaydı küçük ayrıntılara dikkat ederdi.

Valla Benim sistem render bilgisayarı. 3D-Max Solidworks öğrendiğim icin almistim AMA simdi satiyorum. Oyun bilgisayari yapacagim. AMA sen 8000 Tl gozden cıkarmisken benimkini almazsin :) Burada duyulur 4000TLye Aldim 3000TLYE satiyorum 6Ay kullandim.

Uyarı! Bu konu 13 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı