1.8k civarına hangi ürünü alabilirim?
XPG Pylon 650B-BKCEU 650W 80 Plus Bronze 120mm Gaming Power Supply - incehesap.com
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!
1.8k civarına hangi ürünü alabilirim?
Fsp Hyper 80+ Pro H3-650 650W 80+ Güç Kaynağı Fiyatları ve Özellikleri bu nasıl? En uygun Psular bunlar sanırım. Aradaki farkı verip ilk dediklerinize mi çıkılmalı? FP önemli biliyorsunuz çok yordum sizi ama![]()
XPG Pylon 650B-BKCEU 650W 80 Plus Bronze 120mm Gaming Power Supply - incehesap.com
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!www.incehesap.com
Fsp Hyper 80+ Pro H3-650 650W 80+ Güç Kaynağı Fiyatları ve Özellikleri bu nasıl? En uygun Psular bunlar sanırım. Aradaki farkı verip ilk dediklerinize mi çıkılmalı? FP önemli biliyorsunuz çok yordum sizi ama
XPG al geç mi dersiniz yoksa CS650 mi alayım biraz daha bekleyip? İnşallah başka hortlatmayacağım burayı.XPG Pylon daha kaliteli bir model.
XPG al geç mi dersiniz yoksa CS650 mi alayım biraz daha bekleyip? İnşallah başka hortlatmayacağım burayı.
Hayır fiyatı çok kötü ve size iyi bir haberim var:
Hocam bir şey soracağım size ben ürünü sizin öneriniz üzerine aldım. Bugün PSU'nun kasa arkasından bakınca sağ tarafında ısınma fark ettim. El yakacak kadar değil ama ısıyı rahat hissediyorsun. Bu normal mi?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.