Sessiz sistem fanı önerisi

lutfulut

Centipat
Katılım
22 Mayıs 2020
Mesajlar
53
Merhabalar iyi günler, sistemimi hazır almıştım ama sıcaklık ve özellikle gürültü değerlerinden memnun değilim. Bütün fanlar 2 pinli Molex takmışlar galiba araştırarak öğrenebildiğim bu, direkt son sürat çalışıyorlar. 3 kasanın altında 1 adet de arkasında olmak üzere 4 adet fan almak istiyorum. Sürekli son sürat çalışsınlar istemiyorum. Çok ses çıkıyor. Fanları alınca muhtemelen bir bilgisayarcıya gideceğim taktırmak için. (Kasamla birlikte gelen 2 Sharkoon fan sanırım 3 pinli ama onlar da Molex denilen şeye takılmış çıkaramıyorum da)

Kasam: Sharkoon Pure-Steel-Black ATX mıdı Tower sıyah.
Anakartım: MSI B450 GAMING Plus Max DDR4 HDMI USB3.2 ATX am4.
Benim fanlarım: 2 tane Sharkoon SF1225(bunlar o kadar ses çıkarmıyor ama son sürat çalışıyor sürekli), 2 adet Frisby FCL-F12B 12cm (bunlar aşırı fazla sesli çalışıyor hiç memnun değilim elimle durdurunca bile ses çok fazla azalıyor)

Bilgisayarcıya bunları anlattım ama yapamayacağını söyledi.
 
Nerede yaşıyorsunuz? Şu an elimde 3'lü Aigo DarkFlash CF11 Pro fan seti var ve satmak istiyorum. Ama PWM değiller, yani hız ayarını sıcaklığa bağlı değiştiremiyorsunuz.
Ankara'da yaşıyorum. Teşekkkür ederim pek bana yaramıyor gibi.
Be Quiet al sıfır ses ya da Noctua.
Anakartıma göre hangi modelden almalıyım yardımcı olur musunuz? Pin muhabbetlerini bilmiyorum.
 
Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı