lutfulut
Centipat
Merhabalar iyi günler, sistemimi hazır almıştım ama sıcaklık ve özellikle gürültü değerlerinden memnun değilim. Bütün fanlar 2 pinli Molex takmışlar galiba araştırarak öğrenebildiğim bu, direkt son sürat çalışıyorlar. 3 kasanın altında 1 adet de arkasında olmak üzere 4 adet fan almak istiyorum. Sürekli son sürat çalışsınlar istemiyorum. Çok ses çıkıyor. Fanları alınca muhtemelen bir bilgisayarcıya gideceğim taktırmak için. (Kasamla birlikte gelen 2 Sharkoon fan sanırım 3 pinli ama onlar da Molex denilen şeye takılmış çıkaramıyorum da)
Kasam: Sharkoon Pure-Steel-Black ATX mıdı Tower sıyah.
Anakartım: MSI B450 GAMING Plus Max DDR4 HDMI USB3.2 ATX am4.
Benim fanlarım: 2 tane Sharkoon SF1225(bunlar o kadar ses çıkarmıyor ama son sürat çalışıyor sürekli), 2 adet Frisby FCL-F12B 12cm (bunlar aşırı fazla sesli çalışıyor hiç memnun değilim elimle durdurunca bile ses çok fazla azalıyor)
Bilgisayarcıya bunları anlattım ama yapamayacağını söyledi.
Kasam: Sharkoon Pure-Steel-Black ATX mıdı Tower sıyah.
Anakartım: MSI B450 GAMING Plus Max DDR4 HDMI USB3.2 ATX am4.
Benim fanlarım: 2 tane Sharkoon SF1225(bunlar o kadar ses çıkarmıyor ama son sürat çalışıyor sürekli), 2 adet Frisby FCL-F12B 12cm (bunlar aşırı fazla sesli çalışıyor hiç memnun değilim elimle durdurunca bile ses çok fazla azalıyor)
Bilgisayarcıya bunları anlattım ama yapamayacağını söyledi.