Sessiz ve Performanslı Fan Önerisi

grgrrrrrr

Megapat
Makaleler
1
Daha fazla  
Kasamda şuan toplam 4 adet fan bulunuyor. Bir arka egzoz, bir üst egzoz, önde de iki tane içeriye hava üfleyen fan mevcut. Fakat bu fanları eski kasamdan veya elimde mevcut olan fanlardan rastgele koydum, bazıları sesli bazıları da yeteri kadar performans veremiyor. Bana iki tane intake fan ve iki tane egzoz fan önerebilir misiniz? Bazı fanlar Air Flow, Air Pressure olarak satılıyor, bunlardan hangilerini egzoz veya intake fan olarak kullanabilirim? Bu arada intake fanlar RGB olmayacak, siyah olursa çok iyi olur, egzoz fanlarda ise RGB olabilir fakat aşırı pahalıya kaçmazsa sevinirim. GPU soğutucumun üzerindeki CM MasterFan 120 Air Balance fan bayağı bir güzel fakat fiyatı pahalı. Önerilerinizi bekliyorum. Bu arada bir sorum daha olacak, MA410P soğutucu kullanıyorum ve şuan tek fan ile önden hava çekiyor. Üst tarafa iki tane egzoz fanı koysam buradaki hava sirkülasyonunu bozmuş olur muyum? Yoksa üste bir egzoz bir intake olarak mı fanları yerleştirmeliyim?

Üst tarafa iki tane egzoz fanı koysam buradaki hava sirkülasyonunu bozmuş olur muyum? Yoksa üste bir egzoz bir intake olarak mı fanları yerleştirmeliyim?
Zalman Z3 Plus kasa kullanıyorum. Toplam 5 adet fan yuvası var, 1 adet arkada egzoz, 2 adet üstte egzoz, 1 adet de önde içeri olmak üzere 4'ü zaten kasanın üstünde geldi. Ayrıca 1 adet de öne içeri alacak şekilde taktım, dengeli oldu.

Bütçeye uyuyorsa şu ürün daha performanslı :
https://www.hepsiburada.com/akasa-viper-12cm-s-flow-yuksek-performansli-sessiz-kasa-fani-ak-fn059-p-BD100259?magaza=Taşöz Bilgisayar&wt_gl=cpc.dsa.6802.bilgisayar-bilesenleri&gclid=EAIaIQobChMI44Tbs6L24QIV6rztCh0T5AlHEAAYAiAAEgLRofD_BwE

Uymuyorsa şu ürün :
Be Quiet! BL039 PURE WINGS 2 PWM, 120mm 4 Pin Kasa Tahliye Fanı

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı