Sessizleşmek kötü mü?

Aynı şekilde arkadaş diyebildiklerimin hepsi küçük iken tanıştığım insanlar. Ve onlar var diye yeni arkadaş edinme çabası göstermiyorum, gerek duymuyorum.

Net bir kanıt sunmadığım sürece söylediğim şeyler benim fikrim oluyor zaten. Saçma sapan fikrinizi belirtmeden önce biraz anlamaya çalışın.

Eğer ortamı sevmiyorsan veya ortamda senle alakalı bir şey yoksa susmak güzeldir. Dedigin şeyler bende de var. Ben konuşmuyorum zaten konuşunca susturuyorlar genelde. Sondaki senden korkardım gibi sözler için diyeceğim şey muhtemelen bakışların olabilir.

Sessizleşmek kötü bence mesela iyi arkadaşların olsa onlarla konuşursun falan bende aynı durumu yaşadım. Sınıfta çok sessizdim şimdi ailemle bile düzgün konuşamıyorum insanlardan uzaklaşmak veya hiç konuşmamak istiyorum. Ama sosyal biriysen sıkıntı değil bence kötü ortamdaysan sessiz olmak daha iyi bu durumu ben yaşadığım için yazıyorum. Tavsiye vermeyi sevmem insanın kafasında ne varsa onu yapar

Konuşursun çenesi düşük konuşmazsın ölü gibi bu derler bu zihniyetde olan insanlara bir şey beğendiremezsin en iyisi kendin ol.

Çok içe kapanık olmak iyi değildir, insanlarla tanışmanız için onlarla iletişime geçmeniz gerekiyor. Tabii eğer konuşmayı çok sevmiyorsanız çok sosyal olmanıza gerek yok. Gerektiği yerde konuşsanızda yeter. Ayrıca çok konuşmamakla soğuk olmanın bir alakası yok çok konuşmayıp sıcak kanlı, cana yakında olabilirsin.

Dilin kemiği yok demişler. Fakat sizin dilinizde kemik oluşmuş hocam

Bazen sessizlik en iyi cevaptır. Sessiz kalmak istiyorsan kal kendini değiştirme

Ben de son 1-2 senedir böyle oldum. En güzeli. Nasıl mutluysanız öyle davranın.

Susmayın hocam 5 senedir sessizim artık konuşmayı unuttum insanlara mimikle cevap veriyorum. Üstte arkdaşın yazdığı da saçmalık sessizlik zekanı geriletir çünkü bizi biz yapan kelimeler ve anlamları onları da kullanmayacaksan insan olmanın anlamı yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…