Çözüldü Setup dosyası güvenli mi?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Çözüm
False-Positive. Asıl bilindik kaliteli antivirüsler bulmamış ama ne olduğu belirsiz olanlar uyarı vermiş.
Hocam o kadar cahil birisi değilim reklamlara tabii ki tiklamiyorum hem adblocker da var yani bahsettiğimiz site oyun paylaşacağı zaman gidip içine bakmıyor nerede görmüşse alıyor koyuyor. Bence bu kadar emin olmayın çünkü bazı virüsler kendisi göstermez.

Hocam ben indirdim o siteden ama PC imde bir şey görmedim hatta virüs programında PC'yi tarattım ama bir şey bulamadım.

Hocam o kadar cahil birisi değilim reklamlara tabii ki tiklamiyorum hem adblocker da var yani bahsettiğimiz site oyun paylaşacağı zaman gidip içine bakmıyor nerede görmüşse alıyor koyuyor. Bence bu kadar emin olmayın çünkü bazı virüsler kendisi göstermez.

Bu kurallara biraz aykırı o yüzden site ismi falan vermeyeceğim fakat onun altında hep çıkan sitesinin logosu Türk bayrağı olan bir site daha çıkacaktır ve o iki site 1 Rus siteden alıntı yapıyor yanü güvenli diyebilirim.

Bu kurallara biraz aykırı o yüzden site ismi falan vermeyeceğim fakat onun altında hep çıkan sitesinin logosu Türk bayrağı olan bir site daha çıkacaktır ve o iki site 1 Rus siteden alıntı yapıyor yanü güvenli diyebilirim.
O Rus site muhtemelen düşündüğüm site evet o güvenli ona bir demiyecegim sizde sorun olmamışsa sorun yok

Technopat Haberler

Geri
Yukarı