Setup Dosyası Hazırlama

RalfKing

Megapat
Daha fazla  
Konun yeri tam olarak burasını karar veremedim. Bir yanlışım olduysa affedin. Selam arkadaşlar, ben bir setup dosyasının daha doğrusu kodlu setup dosyasının nasıl yapıldığını merak ediyorum birkaç gündür. Hani bu ücretli satılan programlarda oluyor ya işte ileri ileri dedikten sonra bir kod istiyor senden. O kodu girmeden yüklemiyor programı. Böyle bir şey yapabilmek için neler gerekiyor ? Bana kısa yoldan söylerseniz gerçekten beni mutlu edersiniz. Cevaplarını bekliyorum. Hayırlı geceler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Aleyküm selam benim bildigim programlama programlarında oluyor, ben vbnet 2013 kullanıyorum. Tam bahsetmiş oldugun şey mevcut, bir ıd şifre serial key vs verebilirsin setup dosyasına ama program seklinde var mıdır bilemiyorum.

Söylemek istedigim sey bu video'da, daha fazla araştırırsan faydalı konular bulabilirsin.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Aleyküm selam benim bildigim programlama programlarında oluyor, ben vbnet 2013 kullanıyorum. Tam bahsetmiş oldugun şey mevcut, bir ıd şifre serial key vs verebilirsin setup dosyasına ama program seklinde var mıdır bilemiyorum.

Söylemek istedigim sey bu video'da, daha fazla araştırırsan faydalı konular bulabilirsin.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Üstad cevabın için çok teşekkür ederim, acaba keywords yazan yere mi serial atılıyor tam anlamadım. Googleye ne yazacağımı bulamadım bir türlü :D

Hala güncel arkadaşlar, bir yardımcı olun lütfen....
Visual basic 2012 setup oluşturma & hazırlama vs. gibi aratabilirsin kardeşim, diger sürümlerde olmuyor diye biliyorum. En çok kaynak da 2012 sürümünde var. Setup ile ilgili daha önce vermiş oldugum videodaki programda vbnet 2012 sürümüdür.

Visual basic 2012 setup oluşturma & hazırlama vs. gibi aratabilirsin kardeşim, diger sürümlerde olmuyor diye biliyorum. En çok kaynak da 2012 sürümünde var. Setup ile ilgili daha önce vermiş oldugum videodaki programda vbnet 2012 sürümüdür.
2013 sürümünü yükledim ben de. Serialleri nerede vereceğiz orasını çözemedim. Kimse anlatmamış sadece setup kurmayı söylemişler, az çok biliyorum zaten setup oluşturmayı. Yabancı kaynaklardan bakim dedim çoğu ispanyolca, portekizce, rusca falan. İngilizce bir kaynak bile bulamadım doğru dürüst.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı