kinqofkinq12 Kilopat Katılım 27 Temmuz 2018 Mesajlar 354 Çözümler 2 11 Temmuz 2022 #1 Merhaba, Bluetooth driverim Device Manager'da (Aygıt Yöneticisi) gözükmüyor. Daha önceden de böyle bir sorunla karşılaşmıştım fakat nasıl çözdüğümü hatırlamıyorum. Bu Driver'ı nasıl yükleyebilirim?
Merhaba, Bluetooth driverim Device Manager'da (Aygıt Yöneticisi) gözükmüyor. Daha önceden de böyle bir sorunla karşılaşmıştım fakat nasıl çözdüğümü hatırlamıyorum. Bu Driver'ı nasıl yükleyebilirim?
Alfa Prime Kilopat Katılım 23 Temmuz 2021 Mesajlar 4.196 Çözümler 74 11 Temmuz 2022 #11 kinqofkinq12 dedi: Eki Görüntüle 1447874 Maalesef çıkmadı hocam yine Genişletmek için tıkla... Ünlem işareti veren sürücüleriniz var. Bluetooth donanımınız o olabilir. Artı 0 Eksi
kinqofkinq12 dedi: Eki Görüntüle 1447874 Maalesef çıkmadı hocam yine Genişletmek için tıkla... Ünlem işareti veren sürücüleriniz var. Bluetooth donanımınız o olabilir.
KS KS kinqofkinq12 Kilopat Katılım 27 Temmuz 2018 Mesajlar 354 Çözümler 2 11 Temmuz 2022 #12 Alfa Prime dedi: Ünlem işareti veren sürücüleriniz var. Bluetooth donanımınız o olabilir. Genişletmek için tıkla... O sürücüyü ben saçma bir yerden getirdim. Sanırım bluetootla alakası yok. Artı 0 Eksi
Alfa Prime dedi: Ünlem işareti veren sürücüleriniz var. Bluetooth donanımınız o olabilir. Genişletmek için tıkla... O sürücüyü ben saçma bir yerden getirdim. Sanırım bluetootla alakası yok.