Setup güzel mi?

Merhaba şu an kullandığım setup farklı yazın bu Setup'un aynısını yapacağım sadece klavye mouse kulaklık falan farklı olacak. Diğer her şey aynı olacak. Konumu dahil setup iyi mi değişmesini düşündüğünüz bir şey var mı?

Eki Görüntüle 2426881

Böyle bir şey yapmak çok isterim ama yapabilmek için galiba competitive FPS oyunları oynamayı bırakmam lazım :(

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba şu an kullandığım setup farklı yazın bu setup'un aynısını yapacağım sadece klavye mouse kulaklık falan farklı olacak. Diğer her şey aynı olacak. Konumu dahil setup iyi mi değişmesini düşündüğünüz bir şey var mı?

Eki Görüntüle 2426881
-Bir kulaklık askılığı veya standı şart, tabi 7/24 masa başında kulaklık kullanıyorsanız başka. Şahsen duvar askılığı ile astım.

-2. bir monitör şahsen herkesin sahip olması gereken bir avantaj. Kullandıktan sonra insan anlıyor.

-PS5 biraz daha duvara yakınlaştırılabilir ve kasada dahada uzaklaştırılır veya farklı yere koyulabilir. 2. monitör için alan ve şahsen kasa masa üstünde ve yakında olunca alanı daraltıyor, duvara paralel olarak koyulabilir bu hissi kırmak için.

-Büyük bir masaya büyük bir mousepad yakışıyor, tahta görmek yerine komple mouse pad görmek hoş. Şahsen 900x400 kullandığım için diyorum.

Tabi söylediklerim kimsenin hoşunada gitmeyebilir, şahsi fikrim bu. Bana kalsa, karanlık ve RGB sevmiyorum. Hoş duruyor ama sade dahada hoş.

Normalde okurken yanlış okumuşum diye özür dileyecektim ama hak eden bir insan değilmişsiniz. Şu tür mesajları da sadece düşük mesaj sayısuna sahip üyelerin yazması dikkatimi çekiyor.

Bence önemli olan mesaj sayısı değil bilgi aga ama neyse eski hesabımın banlandığını anlatamam o kadar hak eden bir insan değilsin.

-Bir kulaklık askılığı veya standı şart, tabii 7/24 masa başında kulaklık kullanıyorsanız başka. Şahsen duvar askılığı ile astım.

-2. bir monitör şahsen herkesin sahip olması gereken bir avantaj. Kullandıktan sonra insan anlıyor.

-PS5 biraz daha duvara yakınlaştırılabilir ve kasada daha da uzaklaştırılır veya farklı yere koyulabilir. 2. monitör için alan ve şahsen kasa masaüstünde ve yakında olunca alanı daraltıyor, duvara paralel olarak koyulabilir bu hissi kırmak için.

-Büyük bir masaya büyük bir mouse pad yakışıyor, tahta görmek yerine komple mouse pad görmek hoş. Şahsen 900x400 kullandığım için diyorum.

Tabii söylediklerim kimsenin hoşunada gitmeyebilir, şahsi fikrim bu. Bana kalsa, karanlık ve RGB sevmiyorum. Hoş duruyor ama sade daha da hoş.

İyi fikir.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı