mehmethanottoman
Picopat
Daha fazla
Oyle degil monitor alacamda hangisini alayım dikey mi normalmıHocam hiçbir şekilde düzgün bir bilgilendirme yapmamışsınız. Ekranların şekline cismine bakarak özelliklerini anlamamızı mı bekliyorsunuz? Bunun yanında sisteminizin özelliklerinden dahi bahsetmemişsiniz size öneride bulunabilmemiz adına.![]()
Yüklediğiniz görseldeki dikey duran monitör dikey bir monitör değil sadece. Farklı açılarda kullanabilmenizi sağlayan bir ayağının olduğunu gösteren bir görsel sadece.Oyle degil monitor alacamda hangisini alayım dikey mi normalmı
Biliyorum oylemi monitor alayım yoksa normalmıYüklediğiniz görseldeki dikey duran monitör dikey bir monitör değil sadece. Farklı açılarda kullanabilmenizi sağlayan bir ayağının olduğunu gösteren bir görsel sadece.
Ne amaçla kullanacaksınız?Biliyorum oylemi monitor alayım yoksa normalmı
Dc, yt, yayıncılık falanNe amaçla kullanacaksınız?
İstiyorumda benim masa istikbal valencia yani olmazPivot özelliği olan monitör lazım sana ya da vesa destekli alacaksın bir tane bi de north bayou f80 alacaksın. İster ters düz çapraz kullanabilirsin
Bütçen ne? Pivot özelliği olan monitör önerelimİstiyorumda benim masa istikbal valencia yani olmaz
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.