18 yasindayim kendim hep hayalimdi l masa ustune yanda monitor böyle yayincilar gibi iki ekran olacak isiklar LED'ler vb.
İnternet isleri ile ugrasiyorum. Kendim aldim. Yaklasik 60 k verdim laptop ile beraber biliyorum masaustu alabilirdim ancak laptopu goturme durumlari oluyordu o yuzden almak zorunda kaldim.
18 yasindayim kendim hep hayalimdi l masa ustune yanda monitor böyle yayincilar gibi iki ekran olacak isiklar LED'ler vb.
İnternet isleri ile ugrasiyorum. Kendim aldim. Yaklasik 60 k verdim laptop ile beraber biliyorum masaustu alabilirdim ancak laptopu goturme durumlari oluyordu o yuzden almak zorunda kaldim.
internet isleri ile ugrasiyorum. Kendim aldim. Yaklasik 60 k verdim laptop ile beraber biliyorum masaustu alabilirdim ancak laptopu goturme durumlari oluyordu o yuzden almak zorunda kaldim.
Soyle soyliyim bu masa odanın yarisini kapliyor dibi dibine sigdi yani yatak lencere tarafina tam oturuyor bu l masada o kenara tam oturdu baya bi ugrasmistik cok zorladi koyarken yatagi farkli yone attik vidalari gevsettik geri taktik allah sukur sgidi sigmada farkli bir sey dusunmek zorunda kalacaktik
Yatak altindan priz uzaniyor oradan uzaniyor butun fisler monitorde oraya koyulabiliyor diger turlu cok terste kaliyor benide rahatsiz ediyor valla tabi olabilir ama