Setup nasıl?

Daha fazla  
18 yasindayim kendim hep hayalimdi l masa ustune yanda monitor böyle yayincilar gibi iki ekran olacak isiklar LED'ler vb.
İnternet isleri ile ugrasiyorum. Kendim aldim. Yaklasik 60 k verdim laptop ile beraber biliyorum masaustu alabilirdim ancak laptopu goturme durumlari oluyordu o yuzden almak zorunda kaldim.

Dosya Ekleri

• Screenshot_2025-01-04-14-48-57-864_com.miui.gallery.jpg
    Screenshot_2025-01-04-14-48-57-864_com.miui.gallery.jpg
    127,1 KB · Görüntüleme: 131
Son düzenleyen: Moderatör:
Bence l masa odanın köşesinde olasymış daha güzel olurmuş. Arkasında yatak olmsıda biraz bozmuş işi ama setup güzel sadece yeri güzel değil

18 yasindayim kendim hep hayalimdi l masa ustune yanda monitor böyle yayincilar gibi iki ekran olacak isiklar LED'ler vb.
İnternet isleri ile ugrasiyorum. Kendim aldim. Yaklasik 60 k verdim laptop ile beraber biliyorum masaustu alabilirdim ancak laptopu goturme durumlari oluyordu o yuzden almak zorunda kaldim.
Mükemmel dostum adamsın mis gibi.

internet isleri ile ugrasiyorum. Kendim aldim. Yaklasik 60 k verdim laptop ile beraber biliyorum masaustu alabilirdim ancak laptopu goturme durumlari oluyordu o yuzden almak zorunda kaldim.

Işıklandırma da ayrı güzel duruyor.İyi olmuş hocam

Bence l masa odanın köşesinde olasymış daha güzel olurmuş. Arkasında yatak olmsıda biraz bozmuş işi ama setup güzel sadece yeri güzel değil
Soyle soyliyim bu masa odanın yarisini kapliyor dibi dibine sigdi yani yatak lencere tarafina tam oturuyor bu l masada o kenara tam oturdu baya bi ugrasmistik cok zorladi koyarken yatagi farkli yone attik vidalari gevsettik geri taktik allah sukur sgidi sigmada farkli bir sey dusunmek zorunda kalacaktik

Çocukluğumdan beri korku filmi izlediğimden dolayı aynalar beni geriyor ve sen 2 farklı açıdan koymuşsun😖
O ayna istek disi yillardir ordada kaldi ole alistim ama gece 3 4 te uyurken ayna korkutuyor

O monitör orada olmamış.
Yatak altindan priz uzaniyor oradan uzaniyor butun fisler monitorde oraya koyulabiliyor diger turlu cok terste kaliyor benide rahatsiz ediyor valla tabi olabilir ama

Technopat Haberler

Geri
Yukarı