Setup'a neler eklenebilir?

• Konuyu başlatan LiXR
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 15
  • Görüntüleme 146
Evet arttıracağım onu sadece biraz cüzdanın dolması lazım :(
Bence RAM'in kapasitesinden ziyade kalitesi biraz düşük gibi. Sadece oyun oynuyorsanız 16GB RAM yeterli kalmaya devam edebilirsiniz. Ama elinizdekileri satıp düşük bir miktar para ekleyip 6000 CL30-36 arası bir RAM'e geçiş yapabilirsiniz.

Ekran kartın sağlam monte edilmiş ise ve figürün de zaten ağır olmayacağını düşünüyorum, bu yüzden sıkıntı yaratmaz.

Sağ olun hocam.

Masa altı LED şerit eklenebilir bence.

Teşekkürler hocam öneri için.

Bence RAM'in kapasitesinden ziyade kalitesi biraz düşük gibi. Sadece oyun oynuyorsanız 16 GB RAM yeterli kalmaya devam edebilirsiniz. Ama elinizdekileri satıp düşük bir miktar para ekleyip 6000 CL30-36 arası bir RAM'e geçiş yapabilirsiniz.

Bir ara öyle düşündüm sonra vazgeçtim sonra bir daha yükseldim şimdilik kararsızım.

Merhaba öncelikle Setup'ım şu an aşağıdaki fotoğraf ve ben yakında kendime masa alacağım hazır almışken paraya kıyıp şu Setup'a bir şeyler ekleyeyim dedim ve istediğim şekildeki gibi yapay zekadan görsel oluşturdum. Yapay zekanın oluşturduğu fotoğrafta sadece saksı ve yuvarlak hoparlör olmayacak. Sizce nasıl başka uygun fiyatlı neler eklenebilir?
Şu anki setup:
Eki Görüntüle 2660744
Düşündüğüm(yapay zekanın yaptığı) setup:
Eki Görüntüle 2660745
Şimdiden hayırlı olsun, öneri olarak aklıma çok bir şey gelmedi, 1-2 tane küçük saksılı çiçek ve minik bir figür önerebilirim ama gördüğüm kadarıyla çiçeklerle pek aran yok. Gamepad kullanıyorsan belki bir gamepad ve standı güzel olur. Eğer masayı odanın ortalarına koyacaksan duvar fazla boş kalacağı için 1-2 tane tablo düşünebilirsin.

Yapay zekanın çizdiği görsele de ulaşman biraz uğraştırıcı olacak kablolamadan dolayı, umarım halledebilirsin.
Son olarak şerit led yapacaksan sadece arka veya alt kısma yapmanı öneririm, öne veya yanlara yapınca çok çirkin duruyorlar bana göre.

ss.jpg

Kendi masama benzettim hayalinizi

Şimdiden hayırlı olsun, öneri olarak aklıma çok bir şey gelmedi, 1-2 tane küçük saksılı çiçek ve minik bir figür önerebilirim ama gördüğüm kadarıyla çiçeklerle pek aran yok. Gamepad kullanıyorsan belki bir gamepad ve standı güzel olur. Eğer masayı odanın ortalarına koyacaksan duvar fazla boş kalacağı için 1-2 tane tablo düşünebilirsin.

Yapay zekanın çizdiği görsele de ulaşman biraz uğraştırıcı olacak kablolamadan dolayı, umarım halledebilirsin.
Son olarak şerit LED yapacaksan sadece arka veya alt kısma yapmanı öneririm, öne veya yanlara yapınca çok çirkin duruyorlar bana göre.

Öncelikle cevabın ve önerin için çok teşekkür ederim 😍 şu anki masamın çekmeceli kısmında gamepad olmasına rağmen gamepad tutucu aklıma gelmemişti masayı duvara koyacağım. Kablolama için şu küçük kablo tutuculardan alacağım parayı vereceğiz ancak zaten senede bir değişmiyor.

Eki Görüntüle 2660765

Kendi masama benzettim hayalinizi.

Evet çok benziyor hatta alacağım masada şu sağ alttaki boşluklardan bir tane daha var sadece tek fark o :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı