Masa biraz küçük. Ayrıca monitör ayakları için masayı biraz öne çekmeniz gerekebilir. Mikrofon olmaması göze çarpıyor. Bir mikrofon standı ve kaliteli bir mikrofonla çok daha iyi gözükecektir tahminimce.
Masa için kaplamayı nasıl yapacaksınız? Nereden alacaksınız?Sitemin çoğu parçası tamamlandı monitör ve monitör tutucaklarını bekliyorum masa için kaplama ayarlayacağım duvarlar içinde bir şeyler düşüneceğim öneriniz var mı?
Eki Görüntüle 2681591
Parçalar var sadece herşey tam olduğunda birleştiricemKasanın içi boş gibi?
Monitörü karşına koy. Masa bence iyi.Sitemin çoğu parçası tamamlandı monitör ve monitör tutucaklarını bekliyorum masa için kaplama ayarlayacağım duvarlar içinde bir şeyler düşüneceğim öneriniz var mı?
Eki Görüntüle 2681591
Bauhaustan büyük ihtimalleMasa için kaplamayı nasıl yapacaksınız? Nereden alacaksınız?
2.monitör o oled alıcam ana ekran olarakMonitörü karşına koy. Masa bence iyi.
IKEA Alex masalara bakabilirsiniz.Masaya ileride bakacağım şu an sisteme yatırım yapmayı planlıyor.
Masaya ileride bakacağım şu an sisteme yatırım yapmayı planlıyorum mikrofonda da 2 ay sonra falan zamanla oturtacağım çoğu şeyi yerine ekstra gözünüze çarpan bir şey var mı?
IKEA alex masalara bakabilirsiniz.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.