Sevdiğim dizi bitiyor

Behzat Ç. Dizisi de bittiğinde bende bu kadar üzülmüştüm. Kaçak dizisinin daha bir bölümüne bile bakmadım, çünkü dizinin hikayesi biraz klişe... Bence sen The Walking Dead dizisine 1. sezondan itibren başla. Daha sonra Hannibal, Family Guy, The Bing Bang vs devam et. Türk dizilerinin yüzüne bile bakmazsın.

Şu anda TV'de sadece "Arkadaşım Hoşgeldin"den başka bir şey izlemiyorum.

Behzat Ç. Dizisi de bittiğinde bende bu kadar üzülmüştüm. Kaçak dizisinin daha bir bölümüne bile bakmadım, çünkü dizinin hikayesi biraz klişe... Bence sen The Walking Dead dizisine 1. sezondan itibren başla. Daha sonra Hannibal, Family Guy, The Bing Bang vs devam et. Türk dizilerinin yüzüne bile bakmazsın.

Şu anda TV'de sadece "Arkadaşım Hoşgeldin"den başka bir şey izlemiyorum.
Çok kötü bir şey yahu insanların sevdiği dizi bitiyor. İnanılmaz gibi dediğin dizileri gözden geçireceğim. Birde klişe derken biraz açar mısın ?

Bu dizi işlerini severim ama keşke izlemesem diyorum bazen çok zaman öldürüyor. Bu arada biri biter biri başlar dostum hiç bir dizi sonsuza kadar gidecek diye bir kaide yok. Onun için takma kafana. Person of Interest tavsiye ederim. Bir de Legend of Korra.

Kurtlar Vadisi sandım bende. :)
Türk dizi sektörü çok saçma bir yere gidiyor sırf reklam almak için uzatılan sezonlar vs, şu bugün ne giysem gibi bir programın çok tutulduğu ortamda kaliteli dizi beklemek saçma olur.

Ülkemizde dizi çekiyorsanız siyasetten kelime oyunları ile uzak duracaksınız Kurtlar Vadisi dizisinin kaldırılmamasının en büyük yanı bu. Reaksiyon vardı birilerinin hoşuna gitmedi ve kaldırıldı, kurtlar vadisi A'ya direkt A demiyor Z diyor gerçek ile bağım yok diyor kullandığı terimler ile.

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı