1 13314 Kilopat Katılım 10 Şubat 2014 Mesajlar 623 Çözümler 3 12 Haziran 2020 #61 Fatalis dedi: Dota 2 oynamayı bilmiyorum ancak oynamayı öğrenmek istediğim oyunlardan birisi. Yalnızca sohbet için istersen veya ben sana öğretirim oynamayı dersen benim için de iyi olur. Genişletmek için tıkla... Takılırız işte. Dertleşiriz, oyun oynarız.
Fatalis dedi: Dota 2 oynamayı bilmiyorum ancak oynamayı öğrenmek istediğim oyunlardan birisi. Yalnızca sohbet için istersen veya ben sana öğretirim oynamayı dersen benim için de iyi olur. Genişletmek için tıkla... Takılırız işte. Dertleşiriz, oyun oynarız.
Fatalis Terapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 18 Ağustos 2014 Mesajlar 5.132 Makaleler 5 Çözümler 65 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Web Tasarımcısı 12 Haziran 2020 #62 13314 dedi: Takılırız işte. Dertleşiriz, oyun oynarız. Genişletmek için tıkla... Steam Community :: Ahmet Can VARISLI 22 yaşında, Web Tasarımcısı. Çok yetenekli olmayan, düz bir oyuncu. steamcommunity.com Buradan istek atabilirsin, benim için de iyi olur.
13314 dedi: Takılırız işte. Dertleşiriz, oyun oynarız. Genişletmek için tıkla... Steam Community :: Ahmet Can VARISLI 22 yaşında, Web Tasarımcısı. Çok yetenekli olmayan, düz bir oyuncu. steamcommunity.com Buradan istek atabilirsin, benim için de iyi olur.
1 13314 Kilopat Katılım 10 Şubat 2014 Mesajlar 623 Çözümler 3 13 Haziran 2020 #63 Fatalis dedi: Steam Community :: Ahmet Can VARISLI 22 yaşında, Web Tasarımcısı. Çok yetenekli olmayan, düz bir oyuncu. steamcommunity.com Buradan istek atabilirsin, benim için de iyi olur. Genişletmek için tıkla... Ekledim dostum.
Fatalis dedi: Steam Community :: Ahmet Can VARISLI 22 yaşında, Web Tasarımcısı. Çok yetenekli olmayan, düz bir oyuncu. steamcommunity.com Buradan istek atabilirsin, benim için de iyi olur. Genişletmek için tıkla... Ekledim dostum.
VAHŞİ KAPİTALİST Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 8 Ağustos 2018 Mesajlar 1.641 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Haziran 2020 #64 Onu aklına bile getirme. Zamanla unutacaksın.
BİM Hectopat Katılım 1 Nisan 2020 Mesajlar 603 Çözümler 2 13 Haziran 2020 #65 Klasik olacak ama tek gerçek var ki o da "zaman" be kankam.