Yaşın 21 ama sen 40-50 sevmişsin. Çok güzel sevmişsin. Ben de Adanalıyım bu arada, hemşehri çıktık. Aynı hataları yapsan bile eski sevgilin bunu içine atmakla hata etmiş çünkü ortada bir samimiyet varsa sorunlar oturup konuşulur. İçe atmak sadece olayları büyütür ve karşıdaki insandan gittikçe soğumaya neden olur. Eski sevgilin bu konuda çok hatalı. Ayrıca sen sinirle onu defalarca kırmış bile olsan seni gerçekten sevseydi en azından bu yapını bir şekilde alttan almaya çalışır veya kabullenirdi. Benim ablam da aşırı derecede sinirli biriyle evlendi, enişte ablama çok sinirleniyordu, her şeye. Hatta bazen de alınganlıklar yapıp günlerce konuşmuyordu. Çok sıkıntılı bir insandı önceden ama ablam onu hiç bırakmadı. Ben de erkek arkadaşımla çok kötü durumlar yaşadım, ilişkiyi bitirecek şeylerdi onlar ama erkek arkadaşımı asla bırakmadım. Gittikçe ona daha çok sahiplendim, daha çok bağlandım. O hatalarını düzeltti, ben de onu affettim. Gittikçe birbirimize bağlandık. Seven insan "bırakamaz", "gidemez". Çok aşırı büyük olaylar olmadıkça(aldatma, şiddet vs.) seni bırakmaması gerekirdi. Kusura bakmasın 3 yılın hatrı var. O kadar anı, o kadar duygu, o kadar paylaşım var. Böyle basit değil "seni artık sevmiyorum" demek. Ya seni kafasında önceden bitirmişti ya da başkasına yanaşmaya karar verdi. Sende bir suç yok. Herkesin kusurları var, gülü dikeniyle seveceksin. Gülü seveyim demiş ama dikeni de batmasın demiş. Oldu. Hayat ona güzel valla. Boş ver kardeşim hiç üzülme, seninle 3 sene takılmış veya 3 sene sevdiğini zannetmiş. Böyle kolay değil bırakmak. Kimse kusura bakmasın. Çocuk oyuncağı değil bu, bir insanı yıkık vaziyette yarı yolda bırakmak. Pişman olacak.