Sevdiğim kız başkasını seviyor

Dönerse senindir dönmezse hiç senin olmamıştır.

Aynı durumu yaşıyorum. Kızı çok seviyorum ve vazgeçemiyorum. Sevgilisi gerçekten hoş biri değil. Bir gün ayrılırlar diye öylesine boş boş bekliyorum. Milyarlarca erkek arasından neden ben değil de o ki ya da neden milyarlarca kadın varken bir başkası değil de o. Aşk saçma bence. Karar verdim bu işi bırakıyorum. Sana da öneririm.

Düzenleme: 10 dakika sonra bu kararımdan vazgeçip yine onun karşısına çıkacağım günü planlayacağım ama daha sonra asla çıkmamaya karar vereceğim.

Seninle samimi konuşuyorum,bırak gitsin; sen onu o kadar severken hata gelip bize danışacak kadar severken o eski sevgilisine döndüyse o sonsuza kadar kaybeden taraf olacak, buna emin ol.

Bana göre aşk zayıflıktır, yani aşk diye bir şey yoktur bence. Yapabileceğin tek şeyi sen bilebilirsin hissettiğin duyguları gerçekten anlamıyor ve anlamsız buluyorum. Ergenlikle alakalı galiba.

Bana göre aşk zayıflıktır, yani aşk diye bir şey yoktur bence. Yapabileceğin tek şeyi sen bilebilirsin hissettiğin duyguları gerçekten anlamıyor ve anlamsız buluyorum. Ergenlikle alakalı galiba.
Zayıflık olduğu kısmına katılıyorum hocam, ama yok olması...
Bilemiyorum.
Yinede fikrinize saygı duyuyorum.

İlişkisi olan, başkasında gönlünün olduğunu ve onu sevdiğini belirtmesine rağmen hala o kızların/erkeklerin peşinden ayrılmayan kişilere hiç saygım yok. Zorla mı sevdireceksin? Sevmiyorum, başkasını seviyorum demiş işte, bitti. Neyini anlamıyorsun?

2 kişinin arasına girmeyin, 3. kişi olmayın. Olursanız 3. kişi olarak bir gün bir taraflarınız morarabilir. Sevgilinizin peşini bırakmayan bir erkeğe ne yaparsınız? Ha işte empati yapın biraz!

Sen de başkasını sev?
Bunu demedim say ama, bu gayet normal bir durum. Alışman lazım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…