Sevdiğim kız başkasını seviyor

Aynı durumu yaşıyorum. Kızı çok seviyorum ve vazgeçemiyorum. Sevgilisi gerçekten hoş biri değil. Bir gün ayrılırlar diye öylesine boş boş bekliyorum. Milyarlarca erkek arasından neden ben değil de o ki ya da neden milyarlarca kadın varken bir başkası değil de o. Aşk saçma bence. Karar verdim bu işi bırakıyorum. Sana da öneririm.

Düzenleme: 10 dakika sonra bu kararımdan vazgeçip yine onun karşısına çıkacağım günü planlayacağım ama daha sonra asla çıkmamaya karar vereceğim.
 
Arkadaşlar, sevdiğim kız başkasını seviyor. Sanaldan tanışıp buluşup Starbucks'a gidip oturmuştuk, arkadaşça konuşuyorduk. Bu sıralarda eski sevgilisinden ayrılmıştı ve kız benim onu sevdiğimi bilmesine rağmen eski sevgilisinden vazgeçemedi ve tekrar barıştılar. Kıza ben kendisini sevdiğimi söyleyince başkasını -yani sevgilisini- sevdiğini söyledi. Arkadaşlar, kısaca kız 17 yaşında, oğlan 20; kız oğlanı seviyor ve ben de kızı seviyorum. Ne yapabilirim, salayım mı kızın peşini?
Seninle samimi konuşuyorum,bırak gitsin; sen onu o kadar severken hata gelip bize danışacak kadar severken o eski sevgilisine döndüyse o sonsuza kadar kaybeden taraf olacak, buna emin ol.
 
Bana göre aşk zayıflıktır, yani aşk diye bir şey yoktur bence. Yapabileceğin tek şeyi sen bilebilirsin hissettiğin duyguları gerçekten anlamıyor ve anlamsız buluyorum. Ergenlikle alakalı galiba.
 
Bana göre aşk zayıflıktır, yani aşk diye bir şey yoktur bence. Yapabileceğin tek şeyi sen bilebilirsin hissettiğin duyguları gerçekten anlamıyor ve anlamsız buluyorum. Ergenlikle alakalı galiba.
Zayıflık olduğu kısmına katılıyorum hocam, ama yok olması...
Bilemiyorum.
Yinede fikrinize saygı duyuyorum.
 
Ellerinizden öpmek istiyorum hocam.
Benzer bir durum yaşadım geçenlerde, o güne kadar bu başlıkların bana da hitap edebileceği aklımın ucundan bile geçmiyordu.
Hayat kısa hocam, her şeyi tecrübe etmek gerek.
 
İlişkisi olan, başkasında gönlünün olduğunu ve onu sevdiğini belirtmesine rağmen hala o kızların/erkeklerin peşinden ayrılmayan kişilere hiç saygım yok. Zorla mı sevdireceksin? Sevmiyorum, başkasını seviyorum demiş işte, bitti. Neyini anlamıyorsun?

2 kişinin arasına girmeyin, 3. kişi olmayın. Olursanız 3. kişi olarak bir gün bir taraflarınız morarabilir. Sevgilinizin peşini bırakmayan bir erkeğe ne yaparsınız? Ha işte empati yapın biraz!
 
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı