Şu çok önemli ama gerçekten bunu anlaman lazım objektif bir şekilde bakarak. Seviyor musun, sevmiyor musun? Sevgili yapmak istiyor musun gerçekten yoksa bir heves mi? Ben çok kızla konuştum ama hiç sevgilim olmadı çünkü ne gerçekten sevdiğimi hissettim ne de sevgili yapmak istedim. Eğer gerçekten sevdiğine eminsen yapacak bir şey yok. Hızını 108km yapmadan yürü
Evet o ihtimalde baya yüksek. Kızın tek bir erkekle konuştuğunu gördüm oda üniversiteye giden biri oysa ki biz lise 2yiz. Abim var demişti o dur diye düşünüyorum. (Umarı öyledir)
Bu tür işler çok değişkenli gerçekten. Kimisi peşini bırakma der, kimisi zamanla yolunu bulur der, kimisi başka kızla ilgilen der. Benim görüşüm bir şeyin olacağı varsa olur. Üstüne matematiksel denklemler, uzun cümleler kurmaya hiç gerek yok.
Bu tür işler çok değişkenli gerçekten. Kimisi peşini bırakma der, kimisi zamanla yolunu bulur der, kimisi başka kızla ilgilen der. Benim görüşüm bir şeyin olacağı varsa olur. Üstüne matematiksel denklemler, uzun cümleler kurmaya hiç gerek yok.
Ya hocam benim anlamadığım bu kıza bu çocuk seni seviyor dendiğinde gülümsüyor ben bundan ne çıkarmalıyım? Arkadaşı diyor ki ümit beslemesin felan gelipte bana söylesene bunu başından. Yaptığı hareketler o kadar değişik ki elini tutmama izin veriyor felan bir iş mi var anlamadım gitti.