Sevdiğim kız benimle sevgili olmak istemiyor

Alruix

Centipat
Daha fazla  
Abilerin babalarım selamünaleyküm. Direk konuya gireceğim 3 sene önce biz ailecek tatile gitmiştik. Babamların fabrikasını vasıtasıyla sonra orada bir kız gördüm. Kız babamın arkadaşının kızıymış. Biz bayağı bir takıldık gezdik. Dolaştık. Ben tabii buna aşık oldum. Sonra tatil bitti biz bir daha hiç görüşmedik buluşmadık. Sadece konuştuk ben açıldım önce bir kabul etti gibi oldu. Sonra reddetti. Bir daha açılınca birkaç gün önce babası bizi davet etti evine. Biz de misafirliğe gittik. Orada görüştük her şey gayet güzeldi. Sizce bir daha olur mu? Bana o kız olmazsam kimseyle sevgili olmayacakmışım evlenmeyecekmişim gibi geliyor. Aldığımda tek o kız var. Ben o kızı kafayı yedim ne yapacağım? Çözüm yolu istemiyorum. Tekrar olur mu? Sakın bana unutmam için taktik vermeyin.

Yapabileceğin en güzel şeyi söyleyim sana en kısa zamanda farklı bir kız arkadaş edin kendine.

Sadece bir görüşte nasıl aşık olabiliyorsunuz? Anlamak güç ve kız istemiyorsa da yapacak bir şey yok. Sonuçta zorla değil ya. Farklı kızlara bakabilirsiniz.

@SıradanBiri0, 17 yaşlarda ayran gönüllü olmanız normal. Biraz büyüyün, fikrinizin değişeceğini düşünüyorum.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı