Gablanify
Hectopat
3 gündür konuşuyorduk mutluyduk kendisi de belirtiyordu bana iyi geliyorsun sonunda efkarlı halinden çıktın filan diyordu böyle kal böyle halini sevdim diyordu, pazartesi sürprizim var dedi saçını kıvırcık yapmış benim gibi çok beğendim hatta pazartesi beraber oturalım filan dedi ilk teneffüs dışarı çıktık sonra döndük arkadaşlarıyla beraber konuşmuş arkadaştan öte olamam filan, fakat o gece de benim fotoğraflarımı SS alıp kız grubunda iltifatlar ettiğini öğrendim gizli biriyle işte ama bugün anlamsız kaldım, kız bugün ağladı sebebi de beni yarı yolda bırakmış gibi hissediyormuş, zaten bıraktı artık konuşmuyoruz, sadece takipleşiyoruz filan bitti gitti yani çok anlamsız şeyler oldu, arkadaşlarıma soruyordum kızda bugün hiç konuşmadı en yakın arkadaşlarıyla bile yani çok garip, sonra arkadaşlarına sordum bir anda istememeye başladı dediler şimdi de kız, yakın kız arkadaşını sıkıştırıyor çok çok garip bir durum kız sevmiyormuş şu an ama önceden sevmiş gibi bir şeyler bende anlamadım gerçekten kafam allak bullak bugün 10 duyguyu aynı anda yaşadım kızın yakın arkadaşıyla beraber gittim heyecanlanmamak için işte öyle arkadaşlar içimi dökmek istedim gerçekten duygularım bitik, ben bu kızın dış görünüşü güzel diye sevmedim gerçekten duyguları çok mutlu ediyordu beni, arkadaşları da böyle bir şey yapmaması lazım demişti bitti gitti.
Bir bakan olsa keşke...
Bir bakan olsa keşke...