Sevdiğim kız bir anda soğuk davranmaya başladı

Gablanify

Hectopat
3 gündür konuşuyorduk mutluyduk kendisi de belirtiyordu bana iyi geliyorsun sonunda efkarlı halinden çıktın filan diyordu böyle kal böyle halini sevdim diyordu, pazartesi sürprizim var dedi saçını kıvırcık yapmış benim gibi çok beğendim hatta pazartesi beraber oturalım filan dedi ilk teneffüs dışarı çıktık sonra döndük arkadaşlarıyla beraber konuşmuş arkadaştan öte olamam filan, fakat o gece de benim fotoğraflarımı SS alıp kız grubunda iltifatlar ettiğini öğrendim gizli biriyle işte ama bugün anlamsız kaldım, kız bugün ağladı sebebi de beni yarı yolda bırakmış gibi hissediyormuş, zaten bıraktı artık konuşmuyoruz, sadece takipleşiyoruz filan bitti gitti yani çok anlamsız şeyler oldu, arkadaşlarıma soruyordum kızda bugün hiç konuşmadı en yakın arkadaşlarıyla bile yani çok garip, sonra arkadaşlarına sordum bir anda istememeye başladı dediler şimdi de kız, yakın kız arkadaşını sıkıştırıyor çok çok garip bir durum kız sevmiyormuş şu an ama önceden sevmiş gibi bir şeyler bende anlamadım gerçekten kafam allak bullak bugün 10 duyguyu aynı anda yaşadım kızın yakın arkadaşıyla beraber gittim heyecanlanmamak için işte öyle arkadaşlar içimi dökmek istedim gerçekten duygularım bitik, ben bu kızın dış görünüşü güzel diye sevmedim gerçekten duyguları çok mutlu ediyordu beni, arkadaşları da böyle bir şey yapmaması lazım demişti bitti gitti.

Bir bakan olsa keşke...

Belki yeni birisi girdi hayatina. Belki de onun da kafasi karisik sevgili istemiyor vs. olabilir. Sen çok takma biraz daha dene olmayinca mecbur unutmaya calis.

İşin aslını ben tahmin ettim bak şimdi 2 gün önce bu kızın arkadaşına sordum DC oynadıkları için biyografisine n harfi koymuştu çocuk işte o çocuğu priw hesabına almıştı benimle konuşurken sonraki günde benden vazgeçmişti, bugünde not kısmında antrenmanda yaralandım yazdım kız geçmiş olsun dedi önce teşekkürler yazdım 20dk sonra geri sildim işte arkadaşlarım da dedi ki seni üzen birine niye cevap veriyorsun mesajı beğen geç dediler bende kararsız kaldım bu sefer notu silince kızın yanıtını da beğenemedim sonra 2 saat geçti geçmedi belki de işte o sıra kızda mesajını geri çekmişti baktığımda yani aslında görüldüm kapalı onunda kapalı ama anlamıştır mesajını gördüğümü, öyle bıraktım şimdilik, kızda hastanede 2. haftası şu an sanırım, ben geçmiş olsun yazacaktım yazmamıştım geçen hafta çünkü bana yaşattığı o yarıda bırakma işinden sonra vazgeçmiştim işte o kendisi bana bugün yazdı bende cevap vermeyince sildi yanıtını, sanırım egolu biri diyebilir miyim bilemem ama şöyle ki büyük ihtimal o başka bir erkeğin ilgisini çekince ona gitti sonra çocuğun hesabında n harfini göremedim o an anladım, dedim sanırım bunlar ayrıldı veya anlaşamadılar ve kızda bu yüzden bana geri döndü dedim.

Sağlık olsun. En azindan daha cok zaman gecmeden ayrildin iliski ilerlese cok zor oluyor.

Hocam keko bir manita yapmış sanırım çocuğun ana hesabı buldum n harfi koymuş anladım bunlar sevgili olmuş, çocuk belalı bir tip uğraşmak istemiyorum direk çekildim aradan kekonun teki çevresi filan da epey var uğraşmak bizim işimiz değil.

Hocam keko bir manita yapmış sanırım çocuğun ana hesabı buldum n harfi koymuş anladım bunlar sevgili olmuş, çocuk belalı bir tip uğraşmak istemiyorum direk çekildim aradan kekonun teki çevresi filan da epey var uğraşmak bizim işimiz değil.
Layığını bulmuş çoğu kızlar zaten kendini üzen erkekleri bulur sonra erkolar duygusuz diyip zırlarlar size kız mı yok hocam boşverin.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı