Sevdiğim kız en yakın arkadaşımdan hoşlanıyor

lll.1.l1l

Centipat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
14.Nesil Core i5 14500HX-RTX4050 6Gb-16Gb-512Gb
Sevdiğim kız, yakın arkadaşımdan hoşlanıyor arkadaşımı bana soruyor. Onu sevdiğimi bilmesine rağmen kız 10 aydan beri felan benim arkadaşımdan hoşlanıyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Sizin onu sevdiğinizi biliyorsa ve hâlâ bu hareketlerde bulunuyorsa ne diye sevmeye devam ediyorsunuz hocam? Tak diye bitirin demiyorum ama unutun gitsin. Bildiği halde bu şekilde hareket eden bir insan siz beraber sevgili olduğunuzda size daha beter davranır, emin olun.

Üzücü bir durum arkadaşın kızdan hoşlanıyor mu?
arkadaşım hoşlanmıyor, kız arkadaşımı bırakamıyor

Sizin onu sevdiğinizi biliyorsa ve hâlâ bu hareketlerde bulunuyorsa ne diye sevmeye devam ediyorsunuz hocam? Tak diye bitirin demiyorum ama unutun gitsin. Bildiği halde bu şekilde hareket eden bir insan siz beraber sevgili olduğunuzda size daha beter davranır, emin olun.
Ben 3 hafta önce bırakmaya çalışıyordum geçen gün aniden buluştuk beni boş yere gene umutlandırıyor ve bildiği halde devam ediyor.

Ben 3 hafta önce bırakmaya çalışıyordum geçen gün aniden buluştuk beni boş yere gene umutlandırıyor ve bildiği halde devam ediyor.
Çözümünü kendin yazmışsın zaten. Boş yere umutlandırıyorsa umutlandırtma. Aynada kendine "bu kızla hiçbir şey olmayacak" deyip kızı her yerden takipten çıkıyorsun, iletişimi kesiyorsun. Çoktan çarpık bir üçgene girmişsiniz, başına bela alma. Yeni bir kız bul onunla da öyle aylarca uğraşma 1-2 ay içerisinde sevgili olamadıysanız yeni bir kız bul.

Bak yeniden yazıyorum. Kız sana ekmek kırıntısı atıp durur çünkü ilgini istiyor. Bu sana özel bir şey değil, seni istemiyor ilgini istiyor. Kızlar ilgi ister. Bu ilgiyi ona değil doğru, yeni bir kıza ver.

Arkadaşın onu insan içinde rezil etsin kız bırakır diye düşünüyorum.
Çocukça olur. Arkadaşı da kıza ekmek kırıntısı atıyordur. Başından savmaya devam etsin. Eğer 1 ay içinde hala devam ediyorsa kızı özel olarak uyarsın. İnsan içinde kimseyi rencide etmeyin. Ben olsam kızı tabak yapardım.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı