Sevdiğim kız eski sevgilisini anlatıyor

Aynı yaştayız sanırım sevdiğim kızın konuştuğumuz dönemde 4 sevgilisi oldu ayrılıyolardı geliyordu bana anlatıyordu .

Arkadaşlar yarım saattir yaşıma falan geçirmişsiniz neyse hepsine toplu cevap vereyim. 9. sınıf aynen küçük bir yaş biliyorum da işte böyle kızdan hoşlandım biraz o yüzden yani. 9. sınıf oldu da pat diye sevgili yapacam diye girmedim düşündüğünüzün aksine. Neden bu kadar yaşıma geçirdiniz anlam vermekte zorluk çektim. Bunları diyenler siz ilk sevgilinizi kaç yaşında yaptınız acaba?

Zaten gelen cevaplar da düşüncelerimi doğrular nitelikte. Friendzone'a girmişim ve çıkması imkansız. Bu yüzden kızı salıyorum.
Aynı yaştayız sanırım sevdiğim kızın konuştuğumuz dönemde 4 sevgilisi oldu ayrılıyolardı geliyordu bana anlatıyordu .
Bak keşke benle konuşurken sevgilisi olsa bu kadar olmazdı yani. Arada bıraktı böyle ne yaptığını anlamaya çalışıyorum. En azından sevgilisi olsa düşünmez direk bırakırdım.

İfadeler: ZVC
Belki de arkadaş yanlış çıkarımlar da bulunuyor, hadi arkadaş yürümeye devam ederse teklif etse, kız da kahkaha atarak reddetse, yüzüne nasıl bakacak? Bakar tabi ki ama ben utanırdım.
Gayet de bakarım. Reddedilmek asla korkum olmadı. Zaten reddedip bir de kahkaha atacak kadar karaktersizse o utansın ben niye utanıyorum.

İlk sevgilinizi kaç yaşında yaptınız acaba?

Senden 2 yaş büyüğüm ve böyle işlere hiç girişmedim. Gerek zaman kaybından dolayı, gerekse Mali açıdan dolayı. Mali açısını şöyle izah edeyim. Haftada en az 3 kere dışarı çıksanız, ve günde 50 TL gitse (minimum) ayda 600 TL yapıyor. O parayla bir kursa ya da spora git kendini geliştir. Ya da kitap al daha fazla çalış. Zaten kızlar başarı ve vücut ( dış görünüş) olunca gelirler. O yüzden şimdi dersler daha önemli.

Spor yapıyorum zaten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…