Sevdiğim kız mesajlara geç cevap veriyor

Şöyle yani normalde mesaj atınca karşı taraf gördüyse görüldü yazar ya, bu onu kapatmış işte görüp mesaj yazmıyor büyük ihtimalle.

Anlıyorum hocam. Sizi çok önemsiyormuşa benzemiyor. Bu durum uzun süredir oluyorsa ve olmaya devam edecekmiş gibiyse; kendi iyiliğiniz için uzaklaşmanızı öneririm. Karar size kalmış.

Anlıyorum hocam. Sizi çok önemsiyormuşa benzemiyor. Bu durum uzun süredir oluyorsa ve olmaya devam edecekmiş gibiyse; kendi iyiliğiniz için uzaklaşmanızı öneririm. Karar size kalmış.
Haklısın.Ara ara böyle yapıyor araya eski sevgilisi giriyor galiba yakın arkadaşlarına sorduğumda eski sevgilisine yazıp yazmama hakkında düşünüyormuş.Böyle bir şey varse neden benle buluşsun biraz saçma geliyor.Tavsiyen için teşekkür ediyorum,iyi akşamlar.

Haklısın.Ara ara böyle yapıyor araya eski sevgilisi giriyor galiba yakın arkadaşlarına sorduğumda eski sevgilisine yazıp yazmama hakkında düşünüyormuş.Böyle bir şey varse neden benle buluşsun biraz saçma geliyor.Tavsiyen için teşekkür ediyorum,iyi akşamlar.
Buluşmada bir şey yasamadiysan pek de önemli değil buluşması.

Merhaba insan ilişkilerinde iletişim şekline bakıp anlam ve önem arayışına girebiliyor, bu iletişimin temel bir parçası olarak algılanabilir, ama önemli olan iletişimin temel konusu olan konuşma ve duygu aktarım durumudur, biz bunu en iyi kelimeler ile yapıyoruz ve bizler için en iletişimin en temel öğesi olarak bu konu daha önemlidir. Eğer karşı taraf sizinle iletişim kuruyor ve konuştuğun konular ilgini çekiyorsa bunun için beklediğine değiyorsa ve bu senin için sorun olmuyorsa endişe etmeyi bırakabilirsin, eğer seni rahatsız ediyorsa karşı tarafın bu meziyeti neden yaptığını da sorgulamak gerekir, asıl sorun neden ve bunun cevabını gene en iyi karşı taraf verecektir. Geçmiş dönemlerde benzer bir durumu bende yaşadım, kız kişisi internetten sürekli doktorası için makale ve bilim yazıları okuduğu için bana cevap vermekte geç kalıyordu çünkü biz mesajlaştıkça bu sürekli olarak devam edecek ve artık onun zamanına mal olacakt, ama bunun sebebini ben biliyordum, belki senin konuştuğun kişinin de neden böyle davrandığının sebebini bilmen gerekir.

Merhaba insan ilişkilerinde iletişim şekline bakıp anlam ve önem arayışına girebiliyor, bu iletişimin temel bir parçası olarak algılanabilir, ama önemli olan iletişimin temel konusu olan konuşma ve duygu aktarım duru mudur, biz bunu en iyi kelimeler ile yapıyoruz ve bizler için en iletişimin en temel öğesi olarak bu konu daha önemlidir. Eğer karşı taraf sizinle iletişim kuruyor ve konuştuğun konular ilgini çekiyorsa bunun için beklediğine değiyorsa ve bu senin için sorun olmuyorsa endişe etmeyi bırakabilirsin, eğer seni rahatsız ediyorsa karşı tarafın bu meziyeti neden yaptığını da sorgulamak gerekir, asıl sorun neden ve bunun cevabını gene en iyi karşı taraf verecektir. Geçmiş dönemlerde benzer bir durumu bende yaşadım, kız kişisi internetten sürekli doktorası için makale ve bilim yazıları okuduğu için bana cevap vermekte geç kalıyordu çünkü biz mesajlaştıkça bu sürekli olarak devam edecek ve artık onun zamanına mal olacakt, ama bunun sebebini ben biliyordum, belki senin konuştuğun kişinin de neden böyle davrandığının sebebini bilmen gerekir.

Yazın için teşekkür ediyorum, ama neden böyle yaptığı konusundaki fikrim araya başka birisinin girme olasılığıdır. Benimle konuşurken büyük ihtimalle öylesine, vakit öldürmek için konuşuyordu. Beklediği kişiden yanıt alınca da iletişimi kesti. Artık yapacak bir şey yok, önüme bakacağım.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı