Sevdiğim kız ve zorlukları

Katılım
3 Mayıs 2021
Mesajlar
88
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Herkese merhaba, arkadaşlar. Size anlatacağım olayı yorumlamanızı ve bana fikir vermenizi istiyorum. İsimde vereceğim. O zaman başlayalım.

Sevdiğim kızın ismi Melis. Melise. Yaklaşık 2 yıldır aşığım. Bizim sitede oturuyor fakat bu kız benimle dalga geçiyor gibi bir. Şey kız benim eski arkadaşım. Şu anki düşmanıma aşık ama onu sevmiyorum. Tam bir odun diye şeyler söylüyor kıza. Bak şu siteden birini seviyorum falan dediğimde "Saçmalama ya" falan diyor ama kızı görmeniz lazım, mavi gözlü, kapalı, bembeyaz biri, aynı melek. Kızla çok uyuştuğumuzu düşünüyorum ama sanki o öyle düşünmüyor. Ne yaptıysam olmuyor. Mesela normalde mükemmel maç oynarım ama o oyuna girdiğinde bana bir şey oluyor, elim ayağıma karışıyor. Topu uzaya gönderiyorum, çalım atamıyorum. Haliyle dalga geçiyor. Şu sevgilisi de benden 2 yaş büyük. Bana yazıyor ara sıra; "Melisle aramı sen bozdun, değil mi? Seni bilmem ne yapacağım, bulsam seni kemiklerini kıracağım" gibi şeyler yazıyor. Ne yapayım? Kıza açılsam çocuk beni dövecek. Ya kız beni reddederse peki? Ailelerimiz de kavgalı kızın ailesiyle ama konuşuyoruz kızla. Ne yapacağım, fikir verir misiniz?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Kanka sana önerim takma kafana boş ver çok kız çıkacak daha karşına eğer çok seviyorsan sevgili gibi olun ama arkadaşça konuşun pişman olursunuz güvenin bana
 

Yeni konular

Geri
Yukarı