Sevdiğim kız ve zorlukları

Herkese merhaba, arkadaşlar. Size anlatacağım olayı yorumlamanızı ve bana fikir vermenizi istiyorum. İsimde vereceğim. O zaman başlayalım.

Sevdiğim kızın ismi melis. Melise. Yaklaşık 2 yıldır aşığım. Bizim sitede oturuyor fakat bu kız benimle dalga geçiyor gibi bir. Şey kız benim eski arkadaşım. Şu anki düşmanıma aşık ama onu sevmiyorum. Tam bir odun diye şeyler söylüyor kıza. Bak şu siteden birini seviyorum falan dediğimde "saçmalama ya" falan diyor ama kızı görmeniz lazım, mavi gözlü, kapalı, bembeyaz biri, aynı melek. Kızla çok uyuştuğumuzu düşünüyorum ama sanki o öyle düşünmüyor. Ne yaptıysam olmuyor. Mesela normalde mükemmel maç oynarım ama o oyuna girdiğinde bana bir şey oluyor, elim ayağıma karışıyor. Topu uzaya gönderiyorum, çalım atamıyorum. Haliyle dalga geçiyor. Şu sevgilisi de benden 2 yaş büyük. Bana yazıyor ara sıra; "melisle aramı sen bozdun, değil mi? Seni bilmem ne yapacağım, bulsam seni kemiklerini kıracağım" gibi şeyler yazıyor. Ne yapayım? Kıza açılsam çocuk beni dövecek. Ya kız beni reddederse peki? Ailelerimiz de kavgalı kızın ailesiyle ama konuşuyoruz kızla. Ne yapacağım, fikir verir misiniz?

Seni üzmek gibi olmasın ama bence reddeder. Bırak uğraşma bence.
 
Herkese merhaba, arkadaşlar. Size anlatacağım olayı yorumlamanızı ve bana fikir vermenizi istiyorum. İsimde vereceğim. O zaman başlayalım.

Sevdiğim kızın ismi Melis. Melise. Yaklaşık 2 yıldır aşığım. Bizim sitede oturuyor fakat bu kız benimle dalga geçiyor gibi bir. Şey kız benim eski arkadaşım. Şu anki düşmanıma aşık ama onu sevmiyorum. Tam bir odun diye şeyler söylüyor kıza. Bak şu siteden birini seviyorum falan dediğimde "Saçmalama ya" falan diyor ama kızı görmeniz lazım, mavi gözlü, kapalı, bembeyaz biri, aynı melek. Kızla çok uyuştuğumuzu düşünüyorum ama sanki o öyle düşünmüyor. Ne yaptıysam olmuyor. Mesela normalde mükemmel maç oynarım ama o oyuna girdiğinde bana bir şey oluyor, elim ayağıma karışıyor. Topu uzaya gönderiyorum, çalım atamıyorum. Haliyle dalga geçiyor. Şu sevgilisi de benden 2 yaş büyük. Bana yazıyor ara sıra; "Melisle aramı sen bozdun, değil mi? Seni bilmem ne yapacağım, bulsam seni kemiklerini kıracağım" gibi şeyler yazıyor. Ne yapayım? Kıza açılsam çocuk beni dövecek. Ya kız beni reddederse peki? Ailelerimiz de kavgalı kızın ailesiyle ama konuşuyoruz kızla. Ne yapacağım, fikir verir misiniz?

Dostum bence bırak. Hem ailenle de kavgalılar. Evlenseniz bile ailelerden dolayı ilerde çok büyük sıkıntılar yaşarsınız. Hatta evliliğiniz mutlu sürmeyebilir ve boşanmak zorunda kalabilirsiniz. Bırakın gitsin. Size kız mı yok ? Yolun açık olsun dostum.
 
Sevgilisi olan çocuğun yerine empati kur, eğer ilişkileri sorunsuz ise zorlamanın lüzumu yok. Zorlarsan nefrete dönüşecektir kız ile arandaki arkadaşlık. Çocukta öğrenirse ve kıskanç ise iyice nefret kusacak sana. Bu olay da kartopu etkisi gibi büyür gider.
 
Sitede bir kıza aşık olmak bence biraz kendi içine kapanık olmak gibi bir şey. Yanlış anlamayın ama görünüş değil sizi anlama ve size bunu göstererek her halükarda yardım etme, o büyüleyci göz bebeklerinin büyümesi ve sizi görünce sesinin kadifemsi olması bence aşktır. Bu arada bence deneyin ama iyi bir sonuç çıkmaz.
 

Geri
Yukarı